Iată ce boli pot indica buzele tale

Ultima actualizare:

    Evită să-ți umezești buzele des.www.clickpentrufemei.ro
Evită să-ți umezești buzele des.www.clickpentrufemei.ro

Întotdeauna, corpul îți transmite semnale discrete atunci când apar dezechilibre sau când are nevoie de o schimbare de stil de viață, de stimulare prin dietă. Aceste semne se pot citi chiar și pe buze.

Alergie

Sensibilitatea și roșeața buzelor, mai ales pe margini indică o reacție alergică. De vină poate fi utilizarea unor produse care nu-ți fac bine, cum ar fi o pastă de dinți sau un ruj pe care le folosești pentru prima dată. Soluția e simplă. Odată ce ai aflat cauza, renunță la produsul care ți-a declanșat alergia.

Un alt simptom al unei alergii este umflarea buzelor. Acesta se poate asocia și cu senzație de arsură a buzelor sau de mâncărime pe piele, cu umflarea limbii. Sunt semne alarmante care ar trebui să de convingă că ai nevoie urgentă de un medic, fiind vorba despre o reacție alergică severă cauzată de ceva ce ai mâncat sau de o substanță cu care ai intrat în contact și la care ești alergică fără să fi știut până acum.

Anemie

Paloarea buzelor este cel mai bun indicator al unei afecțiuni ca anemia. Și lipsa de vitamina D este o cauză posibilă. Rezervă puțin timp pentru o plimbare scurtă în aer liber, mai ales în zilele însorite! În general paloarea pielii este semn al unei carențe minerale sau vitaminice, prin urmare, adresează-te medicului de familie pentru a afla care sunt suplimentele alimentare de care ai nevoie.

Află pe clickpentrufemei.ro ce boli pot indica buzele tale. 

image
image
image
image
image
image
sefi zodiac jpg
dragoste jpg
frigider jpg
19 02 Click ro jpg
snitele de pui jpeg
horoscop jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net