Machiajul vaginal, ultima fiță care face ravagii printre vedete

Ultima actualizare:

    Ca de obicei, Kim Kardashian a dat tonul în moda machiajului intimfoto: Instagram/Makepbymario
Ca de obicei, Kim Kardashian a dat tonul în moda machiajului intimfoto: Instagram/Makepbymario

Specialiștii din industria cosmeticelor nu mai știu ce să inventeze. După paietele pentru vagin, menite să facă viața sexuală ”mai plăcută și amuzantă”, machiajul vaginal câștigă tot mai multe adepte în lumea vedetelor.

Un brand scandinav tocmai a lansat o gamă de produse numai bune ”să lumineze, să hidrateze și să calmeze” vulva. În spatele acestei noi tendințe se află, cum altfel?, surorile Kardashian.

În luna martie, Khloe dezvăluia că folosește un ruj hidradant pentru a-și îngriji zona intimă, iar anul trecut, în decembrie, Kim se declara un mare fan al acestor cosmeticale. Mario Dedivanovic, cel care se ocupă în mod oficial de machiajul vedetei, a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu el între picioarele Kim. Explicația nu lăsa loc de interpretări: ”Credeați că mă ocup doar de față?”.

Brandurile internaționale au simțit imediat că e o pâine bună de mâncat aici. O companie scandinavă a ieșit pe piață cu o gamă completă de balsamuri, creme exfoliante și farduri pentru ”bunăstarea” zonei intime. Ultima invenție, un iluminator, îmbogățit cu vitamina E și flori de soc, despre care producătorii spun că ascunde imperfecțiunile și face mai atrăgătoare zona cu pricina. Prețul plătit pentru aceste mic, dar important beneficiu, 37 de euro.


    Crema pentru zona intimă costă 37 de euro
Crema pentru zona intimă costă 37 de euro
image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net