Pietrele prețioase, de un real ajutor în îngrijirea pielii. Cum să le folosești

Admirate și prețuite de-a lungul secolelor, nu numai pentru frumusețea lor rafinată, ci și pentru proprietățile lor mistice, pietrele prețioase nu numai că împodobesc corpurile, ci exercită și o influență unică asupra lor, care poate aduce beneficii aspectului nostru exterior. De fapt, una dintre principalele caracteristici ale gemologiei constă în capacitatea sa de a recunoaște modul în care pietrele prețioase, fie că sunt diamante, rubine, safire sau smaralde, au energii și proprietăți unice capabile să ne influențeze bunăstarea și să se aplice zilnic în rutina noastră de frumusețe. De la efectele calmante ale ametistului la luminozitatea cuarțului, până la exfolierea blândă a produselor cu infuzie de diamant, există o piatră prețioasă pentru fiecare nevoie a pielii tale.

image

Care sunt pietrele prețioase care aduc beneficii tenului tău și în ce tip de produse le poți regăsi?

1.Pudră de diamant în mască exfoliantă

Cea mai prețioasă dintre pietre este cunoscută în universul frumuseții pentru proprietățile sale antioxidante, hidratante și iluminatoare. În special, diamantul conține carbon care protejează pielea de daunele cauzate de razele soarelui și luptă împotriva îmbătrânirii premature, precum și ingrediente active care promovează bio-revitalizarea celulară.Poți achiziționa o mască șervețel pentru fermitate care conține particule de diamant care exfoliază pentru a ajuta peptidele să pătrundă adânc în piele.

image

2. Safir în ulei facial

Un simbol al păcii, credinței, înțelepciunii, loialității, modestiei și fericirii, safirul este considerat cea mai spirituală piatră prețioasă dintre toate care există. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
dovlecei jpg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
Vrei sa iti construiesti o casuta de gradina jpg
horoscop jpg
pastrav cuptor istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net