Porţi pantofi cu toc înalt? Eşti puternică!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Spune-mi ce pantofi porţi, ca să-ţi spun cine eşti. Un studiu efectuat la Universitatea din Kansas, Statele Unite, a descoperit că pantofii reprezintă un indiciu foarte important pentru a stabili principalele caracteristici ale unei persoane.

Pantofii joacă un rol important, întrucât aceştia dezvăluie multe lucruri despre o persoană. „Pantofii oferă informaţii utile despre cei care îi poartă", declară autorii studiului, citaţi de news.com.au. „Aceştia au un scop practic, dar sunt în acelaşi timp purtători de maseje simbolice, nonverbale. De aceea, nu este de mirare că oamenii sunt atenţi la pantofii pe care îi poartă, atât ei, cât şi ceilalţi". În cele ce urmează află ce spune încălţămintea pe care o porţi despre felul tău de a fi.

Preferi pantofii casual? Eşti pragmatică

simeon stalpnicul png

Aceşti pantofi îţi oferă mai multă stabilitate şi mobilitate. Cei care le poartă sunt persoane pragmatice şi active, care rezolvă repede orice problemă .

Porţi pantofi cu toc mic? Eşti optimistă

Discreţi şi eleganţi în acelaşi timp, pantofii cu toc mic sunt preferaţii femeilor mulţumite de viaţa lor şi care nu vor să iasă prea mult în evidenţă. Femeile care-i poartă transmit încredere celor din jur, sunt loiale, respectabile şi optimiste.

Tocurile înalte arată că eşti puternică

Specialiştii sunt de părere că astfel de încălţăminte este aleasă de femeile puternice, care nu au nevoie să alerge după cineva. Cine poartă toc tip cui sunt persoane care se bucură de noi experienţe şi de lucrurile ieşite din comun.

Porţi cizme? Eşti o persoană extrovertită

Persoanele care poartă cizme până la genunchi sunt persoane deschise la conversaţie, extrovertite. De asemenea, ele arată că sunt persoane încrezătoare în forţele proprii. Cine poartă cizme scurte până la glezne sunt persoane ambiţioase şi determinate. Sunt puse mereu pe distracţie şi adoră să fie înconjurate de mulţi prieteni.

Balerinii spun că eşti ambiţioasă

Acelea dintre noi care preferă balerinii sunt foarte ambiţioase, diplomate şi-şi fac treaba bine. Experţii spun că aceste femei rezolvă atât problemele prietenilor, cât şi pe ale lor, doar din dorinţa de a arăta că pot obţine întotdeauna ce vor.

Eşti o fire liberă? Porţi pantofi sport!

Încălţămintea sport spune despre purtătoar că este un adevărat lider, care-şi impune întotdeauna punctul de vedere şi care reuşeşte în tot ce întreprinde. Cei care poartă tenişi sau adidaşi sunt persoane dezinvolte, care nu pun preţ pe aparenţe şi care fac numai ce le place.

Sandalele arată că eşti o persoană timidă

Sandalele arată despre o persoană că este agreabilă şi sociabilă. Persoanele care poartă sandale sunt puţin timide şi tradiţionale. Sunt demne de încredere, dar introvertite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net