Sportul pe ghetele de kangoo jumps creşte rezistenţa la efort

simeon stalpnicul png

Vrei o talie de viespe, abdomen plat şi fesieri mai fermi? Încearcă un sport care îţi pune în funcţiune aproape toate grupele musculare – kangoo jumps. Potrivit studiilor, într-o oră se ard circa 800-900 de calorii.

Majoritatea celor care încearcă pentru prima dată kangoo jumps rămân fără suflu la începutul antrenamentului. Lipsa de condiţie fizică este principala cauză. Însă după o lună de mers la sală, vei observa o îmbunătăţire a rezistenţei la cardio, total diferită de cea pe care o capeţi cu alt tip de antrenament, spune instructorul Diana Ştirbu.

„Astfel, dacă faci kangoo o perioadă şi te hotărăşti să participi la un maraton, nu trebuie să fii uimită de faptul că ai rezultate mai bune ca niciodată. Să mergi la sală de trei ori pe săptămână e suficient pentru a te menţine în formă şi pentru un tonus total diferit", explică specialista.

simeon stalpnicul png

Nu da înapoi de la sport, gândindu-te că seara, după serviciu, eşti mult prea obosită pentru ţopăială. Antrenamentul pe muzică este atât de distractiv încât, după primele 5 minute ţi se schimbă starea de spirit, graţie eliberării în corp a endorfinelor, responsabile cu starea de bine. Sportul acesta e recomandat tuturor persoanelor care depăşesc 30 kg şi care nu suferă de spondiloză cervicală. Potrivit Dianei Ştirbu, ghetele sunt făcute pentru reabilitare, scopul lor fiind iniţial unul medical, dedicat celor care, din cauza unor afecţiuni la nivelul coloanei, nu mai pot face mişcare.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
horoscop zilnic gemeni jpeg
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg
sticle de vin
incontinenta urinara ginecologie SANADOR jpg