5 tipuri de machiaj simplu de seară. Ce nuanțe ți se potrivesc, în funcție de culoarea ochilor

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre un machiaj simplu de seară, sunt câteva trucuri pe care trebuie să le știi. Cel mai important este să alegi un machiaj care să ți se potrivească în funcție de culoarea ochilor tăi. Nu este nevoie de ceva complicat ca să faci o impresie bună.

machiaj simplu de seara jpg

Adesea, ai nevoie de un machiaj de seară pentru un eveniment, o întâlnire sau o ieșire cu prietenii, dar nu vrei să te complici. Sau poate nu știi sigur ce nuanțe să folosești în funcție de culoarea ochilor tăi. Acum este foarte simplu să faci asta, dacă urmezi sfaturile de mai jos.

Citește și: Trucuri pe care sigur nu le știai! Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile?

Machiaj simplu și frumos, de seară

După ce ai aplicat baza și fondul de ten, conturează arcada cu una dintre pensulele mai late pentru ochi, folosind un fard de culoare mai închisă. Poți alege nuanțe de bordeau, verde smaraald, gri sau indigo.

Pe acestea le poți contura apoi cu un maro sau gri închis. Pe pleoapa mobilă, sub arcadă, poți da un plus de strălucire și cu nuanțe metalice sau un glitter foarte fin, pentru a da mai multă luminozitate ochilor tăi, informează Unica.ro.

Pentru zona de la unghiul intern al ochilor, poți folosi nuanțe deschise de sidef, lila, roz sau crem, pe care le poți aplica apoi foarte ușor și în punctul cel mai înalt al arcadei, chiar sub sprâncene.

Pentru linia ochilor și pentru sprâncene, te poate ajuta un creion violet, unul negru sau chiar un tuș negru. Mascara nu trebuie să fie în exces. Când conturezi pomeții, aplică un blush cu o ușoară tentă strălucitoare, iar la final finisează cu spray-ul de fixare al machiajului.

Iată și: Învață cum să alegi fardul de ochi potrivit pentru un look de Hollywood

Machiaj simplu de seară pentru ochi căprui 

Îți poți pune ochii în evidență foarte ușor. Ochii căprui și cei negri sunt avantajați de machiajul de seară, fiindcă poți face combinații cu foarte mult culori. Cele mai potrivite sunt: auriu, arămiu, argintiu, albastru, mov sau chiar grena. Tușul poate să fie maro închis sau grena, ușor metalizat.

Machiaj simplu de seară pentru ochi verzi 

Este mai dificil să faci un machiaj pentru ochii verzi, dar nu imposibil! Alege dintre culorile indigo, prună, gri, arămiu sau culoarea piersicii. Trebuie să eviți cât de mult posibil tușul negru. Folosește în schimb un tuș maro sau de culoarea prunei.

Machiaj simplu de seară pentru ochi albaștri 

Dacă vrei un machiaj simplu de seară pentru acest tip de ochi, apelează cu încredere la lila, arămiu, maro sau chiar turcoaz. Atenție însă, cea din urmă culoare trebuie să se potrivească și cu nuanța părului tău. Este de preferat să alegi un tuș negru, în acest caz.

Machiaj simplu de seară pentru ochi negri 

Sunt potrivite culorile sidefate, precum argintiu, roz, bej strălucitor sau auriu. Tușul negru și mascara poți să folosești fără grijă, dar pe pleoape ai nevoie de nuanțe mai deschise.

Uite și: Transformare uluitoare! Cum arată o tânără după ce se machiază. Utilizatorilor nu le vine să creadă

Secretele machiajului de seară, indiferent de culoarea ochilor 

Dacă vrei un machiaj simplu de seară, fără să te chinui foarte mult, ai nevoie de un fard potrivit cu nuanța ochilor tăi, dar și cu nuanța părului tău și a pielii tale. De exemplu, dacă ai o piele mai închisă la culoare, nu poți să folosești un fond de ten mult prea deschis. Atunci când combini nuanțele de pe pleoapă, ai grijă să fie unele care să se completeze armonios.

Nu încărca exagerat genele cu rimel, căci vor arăta inestetic, iar mascara se poate scurge. La final, fixează machiajul cu un spray special. Așa vei arăta impecabil toată seara, fără probleme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net