Învață cum să alegi fardul de ochi potrivit pentru un look de Hollywood

Fiecare femeie îți dorește să aibă un machiaj impecabil, care îi pune în evidență trăsăturile și este în concordanță cu tonul pielii ei și culoarea ochilor. Există câteva reguli care trebuie neapărat urmate atunci când vă machiați pentru a obține un rezultat spectaculos.

Învață cum să alegi fardul de ochi potrivit pentru un look de Hollywood (sursa foto Pixabay)
Învață cum să alegi fardul de ochi potrivit pentru un look de Hollywood (sursa foto Pixabay)

Tonul și subtonul pielii sunt factori importanți în ceea ce privește alegerea unui machiaj potrivit, în concordanță cu trăsăturile noastre. Dacă cunoaștem ce culori sunt adecvate culorii pielii noastre și știm cum anume să le îmbinăm, vom obține un look reușit, fără prea mult efort de fiecare dată. 

Care sunt subtonurile diferite?

Există trei tonuri tradiționale: cald, rece și neutru. Subtonurile calde variază de la roz la galben și auriu. Unii oameni cu cu subtonuri calde au, pot avea de asemenea o tentă gălbuie a pielii, la fel cum subtonurile reci pot include și nuanțe roz și albăstrui.

Citește și Cum să obții machiajul perfect: 4 pași pe care să îi urmezi înainte de a folosi make-up

Poți afla singură care este subtonului pielii. 

Vă puteți folosi chiar de culoarea venelor pentru a identifica subtonul pielii. De exemplu, dacă venele tale arată verzui, atunci este posibil să ai subtonuri calde. Persoanele cu vene albastre sau purpurii au, de obicei, nuanțe mai reci. Dacă aveți un subton neutru, atunci venele par a fi mai aproape de culoarea pielii. Un subton neutru are aproximativ aceeași culoare cu nuanța naturală a pielii.

Este important să rețineți că subtonul nu este același lucru cu tonul natural sau cu culoarea pielii.

Alegerea fondului de ten

Odată ce îți cunoști subtonul, poți trece la alegerea fondului de ten potrivit pielii tale. 

Un fond de ten cu subton rece va apărea ușor roz în sticlă. Evitați fondurile de ten gălbui, deoarece acestea tind să facă tonurile reci ale pielii să pară mai închise.

Citește și Cum să realizezi un machiaj reușit. Hidratarea tenului este cheia

Dacă pielea voastră are un subton rece, veți arăta mai bine cu un fond de ten ușor gălbui. Persoanele a căror piele are nuanțe neutre tind să arate mai bine cu fonduri de ten care nu sunt nici prea galbene, dar nici roz, în schimb ar trebuie să mizeze pe combinație a celor două. Un fond de ten de culoarea piersicii poate funcționa bine pentru tonuri neutre.

Dacă pielea dumneavoastră are o nuanță măslinie, este o greșeală să alegeți un fond de ten cald, în schimb, căutați unul cu o tentă de culoare aurie.

Alegerea fardului de pleoape

Subton rece

Dacă aveți un subton rece, optați pentru roz și verde, sau nuanțe cum ar fi mov și roșu care conțin tonuri de roz. Pentru un machiaj potrivit te poți ghida după celebrități precum Adele, Nicole Kidman, sau Liv Tyler, care au un subton rece al pielii.

Nicole Kidman (sursa foto Getty Images)
Nicole Kidman (sursa foto Getty Images)

Subton cald

Dacă ai un subton cald, paleta ta de culori va include nuanțe de galben, auriu și piersică, care vor arată grozav pe pielea ta. Claire Danes, Blake Lively sau Jennifer Aniston sunt câteva dintre vedetele care au un subton cald.

Blake Lively (sursă foto Getty)
Blake Lively (sursă foto Getty)

Subton neutru

După cum e de așteptat, persoanele cu subtonuri neutre arată foarte bine în nuanțe neutre cum ar fi cele de bej-auriu, gri-perlat, sau bej-nisipiu. Câteva dintre celebritățile cu subton neutru sunt Jessica Biel, Selena Gomez sau Julia Roberts. 

selena neutral jpg

Subtonul măsliniu

Un subton măsliniu arată grozav în culorile pământii, precum nuanțele de maron, bej-nud, negru, auriu sau verde. Aveți grijă la paletele de culori calde, deoarece acestea vă poate face pielea să pară prea galbenă. Faimoasa Kim Kardashian sau Jessica Biel sunt cele mai bune exemple pentru un ton măsliniu. 

Kim Kardashian (sursă foto Getty)
Kim Kardashian (sursă foto Getty)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net