Tratament cu cafea te ajută să ai un păr strălucitor. Efectele se văd de la prima utilizare

Ultima actualizare:

Cafeaua nu este doar gustoasă și face adevărate minuni dimineața, ci are numeroase întrebuințări în cosmetică, putand fi utilizată în diverse combinații de măști de fata, corp și chiar păr.

Masca cu cafea poate face minuni pentru păr. Nu numai că poți obține amestecul foarte simplu, dar acesta te va ajuta să îi oferi din nou strălucire părului tău și să lupți împotriva căderii acestuia.

În plus, cafeaua curăță scalpul. La fel ca fața și corpul, scalpul are nevoie și el de îndepărtarea celulelor moarte. Aplică o jumătate de cană de zaț pe scalpul umed și masează 1 minut, cu mișcări circulare. Clătește-ți părul și folosește șamponul tău obișnuit. Aplică zațul de cafea de 2 ori pe lună, iar părul tău va fi mai strălucitor și mai sănătos. 

După ce ai obținut amestecul, aplică masca pe toată suprafața părului și las-o să își facă efectul timp de 30 de minute. Clătește-te apoi cu apă din abundeță și spală-ți părul așa cum o faci în mod normal. Aplicând o dată pe săptămână această mască, vei observa că părul tău va fi mai moale, mai rezistent și mult mai strălucitor.

Află pe clickpentrufemei.ro ce pui în mască!

Tinerețe fără bătrânețe și piele fără riduri

Experții au dezvăluit țările cu cele mai frumoase femei din lume. Ce loc ocupă România

image
image
image
image
image
image
body updated jpg
interlink laptop jpg
vegamax jpg
IMG 8505 (1) jpg
cub mihai Voropchievici png
cub horoscop 3 gif