Afacerea care i-a îmbogățit pe Dana Nălbaru și Dragoș Bucur! Muncesc cot la cot cu angajații

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Nălbaru s-a lăsat de mult de muzică și acum e antreprenoare destoinică, alături de soțul său, actorul Dragoș Buucr. Cei doi și-au deschis, recent, o brutărie artizanală, în zona Otopeni și robotesc, cot la cot cu angajații, pentru ca afacerea să meargă strună.

Dana Nălbaru, o viață perfectă alături de Dragoș Bucur
Dana Nălbaru, o viață perfectă alături de Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a lăsat muzica pentru familie, iar apoi a început să facă bani. Și-a deschis propria afacere, împreună co soțul ei, actorul Dragoș Bucur, o brutărie cu produse artizanale, în zona Otopeni. Cei doi artiști nu au deloc fițe de vedete și muncesc pe brânci, pentru ca afacerea lor să fie un succes.

Citește și: Motivul pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana poate fi văzută zilnic cum robotește la afacerea din Ilfov, cot la cot cu angajații ei. Cântăreața nu doar supervizează cum merg treburile, ba chiar pune osul la munca de jos, cum vine vorba.

Așa se face că paparazzii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe fosta solistă de la trupa HI-Q cum cară produsele brutăriei cu mașina personală.

Dana face și produse speciale pentru soțul diabetic

Brutăria artizanală a cuplului Dana Nălbaru-Drgaoș Bucur comercializează produse la un preț destul de piperat, însă acestea sunt de calitate, bio și tot ce vrei. Ce-i drept, toate s-au scumpit, așa că dacă ingredientele sunt scumpe și produsul final e scump.

Mai vezi și: Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei: „Am aflat că trebuie să intre în operație la 5 dimineața”

După cum se știe, Dragoș Bucur suferă de diabet și este dependent de injecțiile cu insulină , de aproximativ două decenii. Cum actorul nu are voie să consume zahăr, Dana Nălbaru i-a făcut soțului său produse speciale pentru persoanele care suferă de diabet, pe care le pune în vânzare la ei la brutărie.

Dragoș Bucur suferă de diabet
Dragoș Bucur suferă de diabet

Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul.

Am oprit mașina, m-am dat jos și am început să înjur. Țin minte că era seară, era totul luminat de faruri. Am început (…) cu din ale, te omor, că te fac, că nu știu ce. După ceva timp m-am uitat la cine țipam. Era un domn, în vârstă mi s-a părut mie atunci, la vreo 45-50 de ani, cu ochelari. Stătea și se uita la mine.

Lângă el era un puști de vreo 12 ani. Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul”, a dezvăluit actorul, cum a descoperit că are diabet, în cadrul podcast-ului „DA BRAVO!”, prezentat de Mihai Bobonete.

Cine e Dana Nălbaru?

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți din anul 2005 și au împreună trei copii, pe nume Sofia, Roxana și Kadr, în vârstă de 17, 10 și, respectiv, 7 ani.

În urmă cu cinci ani, Dragoș Bucur și soția lui, Dana, au adoptat-o pe fetița lor cea mică, după ce au văzut-o pe Internet.

Cuplul a preferat să-și retragă copiii de la școală, considerând că sistemul homeschooling este cu mult mai bun decât cel tradițional.

Dana Nălbaru a făcut furori în anii 2000 ca solistă a trupei Hi-Q, unde i-a avut drept colegi pe Mihai Sturzu și Florin Groza. Printre hiut-rile trupei s-au numărat: „Gașca mea”, „Dă muzica mai tare” sau „Sâmbătă seara”. Înaintesă se căsătorească cu Dragooș Bucur, Dana Nălbaru a avut o relație cu Călin Goia, solistul de la trupa Voltaj.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!