Brigitte Pastramă, trăire neașteptată în Mall Băneasa, în timp ce se afla la plimbare cu Porsche-ul Taycan de 150 de mii de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă (45 de ani) este o vedetă care se respectă! Bruneta adoră luxul și lucrurile de calitate, așa că, recent, și-a achiziționat un apartament în Dubai de 400.000 de euro, dar și o mașină electrică de 150.000 de euro, după cum am anunțat în exclusivitate. Tot noi oferim și primele imagini cu bolidul de lux care a fost înmatriculat cu numere verzi. Este prima vedetă din România!

Paparazzii Click! au fotografiat-o pe Brigitte Pastramă ieșind dintr-o bancă din zona Dorobanți destul de agitată și îngrijorată, pentru că avea o discuție aprinsă la telefon.

Bruneta nu era însoțită nici de soțul său, Florin Pastramă, nici de fiica ei, Sara, cu care mai obișnuiește să meargă la cumpărături. Val vârtej, vedeta TV s-a dus țintă către bolidul de lux, un Porsche Taycan turbo S frozen blue, în valoare de 150.000 de euro (am mai scris pe acest subiect aici).

Citește și: Florin Pastramă „o îngroapă” pe Brigitte în cadouri, de la împăcare! Pe ce a cheltuit peste 150.000 de euro!

Autoturismul pe care îl conduce Brigitte Pastramă îl conduce a reușit să atragă toate privirile celor din jur la felul în care arată...este nou – nouț ba mai mult are și numere de înmatriculare de culoare verde la mașină. Am întrebat-o pe vedetă dacă este oprită pe stradă de oameni atunci când se află la volan, iar răspunsul a venit pe unde fond amuzant.

„Da, un copil a venit în parcarea Baneasa să facă o poză, m-a întrebat dacă poate, să facă o poza, eu am crezut ca cu mine, el voia să facă mașinii.”, a declarat Brigitte pentru Click!.

Mașina de lux a lui Brigitte are avantaje

Iată și: Brigitte: «Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a zis să mă împac cu Florin!»

„Este o mașină electrică și numerele verzi se dau pentru că este la prima înscriere. Adică dacă îți cumperi o mașină nouă electrică, RAR-ul emite numere verzi. Adică, dacă o mașină 100% electrică este înscrisă în România după dată la care s-a introdus legea diferențierii numerelor.”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Click!.

Pentru că este o mașină ecologică, autoturismul vedetei are anumite facilități, printre care și parcarea bolidului oriunde dorește fără să mai plătească.

Mai urmărește și: Florin Pastramă, primele declarații după ce Brigitte l-a acuzat de violență: «Am împins-o spre...»

„Numerele de înmatriculare dedicate mașinilor nepoluante vor funcționa ca un pașaport verde pentru acest tip de autovehicule. Prin identificarea clară și vizibilă a vehiculelor nepoluante în trafic, creăm cadrul pentru acordarea unor facilități celor care le utilizează: fie că vorbim de parcare gratuită, acces permis în zone cu emisii reduse, reduceri de taxe şi impozite, autorităţile locale, în special cele din marile aglomerări urbane, vor avea un instrument de lucru foarte util.”, declara ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Click! spune

Brigitte este căsătorită de trei ani cu Florin Pastramă. Mariajul lor a fost încercat în această vară, deoarece cei doi voiau să divorțeze, însă au revenit la relații mai bune. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine.

Bruneta a mai fost căsătorită cu Ilie Năstase, de care a divorțat cu scandal. De altfel, ea mai are două mariaje, cel cu Octavian Sfăt, cu care îl are pe Robert, însă bărbatul a murit în urma unui atac de cord. Ulterior s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, un afacerist din Timișoara, cu care are o fată pe nume Sara.

Mai citește și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!