Filmul superb de pe Netflix care rupe topul din România în aprilie 2024! E memorabil și te hipnotizează

Netflix reușește din nou să capteze atenția publicului din întreaga lume, de această dată cu o comedie romantică de excepție! Este vorba despre „Love, Divided”, un film care deja a reușit să ajungă pe locul 2 în țara noastră! 

Filmul superb de pe Netflix care rupe topul din România. Foto: colaj/captură youtube
Filmul superb de pe Netflix care rupe topul din România. Foto: colaj/captură youtube

Platforma de streaming Netflix a reușit încă odată să atragă atenția a milioane de oameni, de această dată cu ajutorul comediei romantice „Love, Divided”. Acest film are o durată de numai o oră și 38 de minute și s-a lansat recent, pe data de 12 aprilie. Filmul este un remake al unei producții franceze, „Blind Date”.

Filmul special de pe Netflix. E pe locul 2 în România

„Love, Divided” se petrece în Spania, și spune povestea unei pianiste tinere care se mută într-un apartament nou. Însă problemele apar rapid atunci când descoperă că noul ei vecin încearcă să o facă să se mute deoarece nu poate munci decât atunci când este liniște completă. În cele din urmă, ei reușesc să ajungă la un compromis, iar sentimentele romantice încep să apară rapid între cei doi, potrivit decider.com.

Filmul reușește să creeze personaje credibile, cu o poveste de viață complexă, iar critici îl recomandă publicului.

„Este unul dintre cele mai relaxante filme pe care le-am văzut pe Netflix în ultimul an”, „Povestea ține lipit de ecran, iar actorii și fac treaba”, „Mie mi s-a părut un pic cam lent la început, dar apoi te captivează povestea și abia aștepți să vezi cum se termină”, „Avem nevoie și de astfel de fillme liniștite, mai ales că trăim vremuri agitate”, au fost câveta dintre mesajele lăsate pe pagina de imdb a filmului care rupe topul Netflix în luna aprilie 2024.

Cel mai urmărit serial Netlfix din România

La capitolul seriale, titlul care a reușit să captiveze atenția publicului din țara noastră este „Anthracite”. Acest thriller poate fi vizionat oricând pe platforma de streaming Netflix și spune povestea jurnalistului Solal Heilman, care investighează un caz vechi de sinucidere în masă, care avusese loc la o fermă izolată deținută de către un cult.

Heilman merge către fermă pentru a încerca să afle mai multe despre ce s-a întâmplat, iar înainte de a ajunge acolo își avertizează fiica să nu vină după el. Cu toate acestea, jurnalistul este răpit, iar fiica lui, Ida, îi ignoră sfatul și pleacă în căutarea tatălui ei.

În ciuda faptului că Ida are o personalitate extrovertită și plină de dinamism, tonul serialului este unul diametral opus. „Anthracite” este un thriller plin de tensiune, care își ia în serios povestea pe care o spune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net