Filmul tulburător de pe Netflix, inspirat din fapte reale, care a revoltat întreaga lume. De ce și-a omorât un tată propria fiică de 6 ani

Dragă cititorule Click!, venim în atenția ta în decursul acestor zile ploioase cu un documentar menit să-ți capteze atenția și să te implice într-un joc al minții. Ne referim la producția „O viață prea scurtă: Cazul Isabellei Nardoni”, difuzată pe Netflix. 

Netflix / foto: Pixabay
Netflix / foto: Pixabay

Dacă ești iubitor de vizionarea documentarelor sau pur și simplu dorești să schimbi „meniul”, „O viață prea scurtă: Cazul Isabellei Nardoni” este tot ceea ce ai nevoie. Persoanele care au urmărit acest documentar au căzut pe gânduri. 

Documentarul care a cucerit inimile cinefililor 

Netflix se numără printre primele platforme de streaming alese de cinefili pentru a viziona filmele și serialele preferate. În primele locuri se află acum documentarul unei crime care a îngrozit Sao Paolo. 

„O viață prea scurtă: Cazul Isabellei Nardoni” - este documentarul regizat de Micael Langer și Cláudio Manoel. Dacă îți plac crimele adevărate, Netflix aduce în prim-plan un exemplu elocvent pentru care presa este atât de interesată de astfel de cazuri. 

Documentarul prezintă povestea unei fete ucise de propriul tată. Mai concret, Isabella a fost aruncată de la etajul șase al unei clădiri din Sao Paolo. Locul decesului a fost împânzit la scurt timp de zeci de jurnaliști care au pus incidentul sub semnul întrebării: crimă sau accident? 

Desigur, această mediatizare a fost înțeleasă, pusă pe seama faptului că la vremea aceea, în oraș se răspândise un val de astfel de accidente mortale în care mai mulți copii se presupunea că au căzut din clădiri. 

Implicația poliției a fost la cote mari. Aflăm că Isabella avea părinții despărțiți, iar ea rămăsese în grija tatălui său. În decursul anchetei desfășurate de organele competente, aflăm că principalul suspect a fost portarul clădirii. 

Totuși, lucrurile au luat cu totul o altă întorsătură atunci când mama tinerei decedate s-a gândit să demareze o investigație proprie, după ce a observat sânge pe podea, întrebându-se dacă provine de la fiica sa decedată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net