Geanina Corondan merge la Asia Express?: „Am mâncat viermi afumați”

Ultima actualizare:

A renunţat la televiziune după ani de zile în care a prezentat tot felul de emisiuni, de la meteo, la mondenităţi, dar iată că Geanina Corondan are planuri să revină pe sticlă cât mai curând. În plus, un reality show i-ar face cu ochiul vedetei.

image

Spontană și plină de farmec, Gianina Corondan este vedeta mereu cu zâmbetul pe buze orice s-ar întâmpla. Peste câteva zile, pe 31 ianuarie, împlinește 51 de ani, iar noi am stat de vorbă cu ea pentru a afla ce planuri are în viitorul apropiat, dar şi cum merge proiectul ei, “Vizită de lucru”.

Geanina Corondan vrea să revină în televiziune

Simpatica vedetă încă se gândește ce face de ziua ei, dar a recunoscut își dorește să își întâlnească prietenii. Ea speră să scăpăm de coronavirus, dar şi să se întoarcă în televiziune, cel mai devreme în primăvară.

„Mi-ar plăcea să dansez de să iasă foc din ghete. Să dea Dumnezeu să fim ocrotiți, să scăpăm de virusul asta că să ne putem relua treburile și să ne putem mișca în voie. Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo", a povestit vedeta pentru Click!

I-ar plăcea să participe la “Asia Express”

În plus, Geanina a recunoscut că, deşi nu este o firă sportivă şi nu s-ar potrivi la anumite reality show-uri, i-ar plăcea să meagră la “Asia Express”, mai ales că a avut, în trecut, experienţe neobişnuite în călătoriile sale

 "Nu sunt o bună sportivă, nu mă smt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultură lumii, obiceiurile lor. Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la "Asia Exprss", sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate”, ne-a spus Geanina.

Geanina Corondan a mâncat viermi afumaţi în Senegal

Vedeta a povestit cum a fost şi în Asia şi în Africa, unde a avut parte de experienţe inedite, deşi unele mai puţin plăcute. Geanina a rememorat cu a mâncat viermi afumaţi în Senegal, crezând că sunt spaghete.

“Am fost în Africa, în Asia. În Senegal, de exemplu, am mâncat viermi afumați fără să știu, am crezut că sunt spaghete, și nu aveau gustul pe care îl știam. Atunci când am întrebat ce am mâncat mi s-a spus că au fost larve afumate. Nu vă spun ce față aveam și ce-am gândit apoi despre ce am mâncat. Nu sunt adeptă experiențelor culinare îndepărtate. Mie îmi plac mămăligile noastre și ce gătesc cei din familia mea la țară. În plus, să te vadă lumea cum te plângi și cum te tângui, asta are o limită", ne-a povestit Geanina.

Organizează o expoziţie la Operă cu o designeriţă româncă din Londra

Geanina pleacă și ea prin țară cu proiectul ei "Vizită de lucru" și intră în pielea unor oameni care încă mai practică tot felul de meserii ciudate sau uitate.

"Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină, evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber. Avem designeri talntati și trebuie să-i sprijinim că să nu se apuce de altceva.  Și pe 1 februarie organizez o expoziție la Opera Română a unei românce din Londra, Mariana Gordan, care stă de 30 și ceva în Londra. Îmi place să susțin oamenii talentați", a mai spus Geanina Corondan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net