Emma Răducanu, din nou fără antrenor, după nici trei luni

Ultima actualizare:

La cei 19 ani ai săi, Emma Răducanu (68 WTA) este într-o continuă căutare de sine, în ceea ce privește ipostaza de jucătoare de tenis și modul în care se raportează la antrenorii săi. Cea mai recentă colaborare a jucătoarei de tenis a fost cu rusul Dmitry Tursunov, antrenorul de 39 de ani pregătind-o doar două luni și jumătate. În urma încheierii și acestui episod, Emma Răducanu este pe drumul spre cel de-al cincilea antrenor, din ultimul an și jumătate.

Emma Răducanu e în căutarea unui alt antrenor (FOTO: EPA)
Emma Răducanu e în căutarea unui alt antrenor (FOTO: EPA)

Campioana de la US Open, ediția de anul trecut, ar fi fost dispusă să continue pregătirea cu antrenorul rus, însă acesta a optat pentru se alăture echipei altei jucătoare, lăsând în urmă reușita pe care Emma Răducanu a avut-o alături de el - parcursul până în semifinalele turneului de la Seul, luna trecută, când sportiva s-a accidentat și a abandonat meciul cu Jelena Ostapenko.

A ratat, în ultimul moment, turneul WTA din România

Inițial, Dmitry Tursunov a fost soluția pentru Emma Răducanu, înaintea sezonului de hard, aceast declarându-se încâtată de modul în care decurgea colaborarea. 
Programul sportivei britanice prevedea o vizită în România, la Cluj-Napoca, unde urma să evolueze la Transylvania Open, însă o accidentare la încheietura mâinii a făcut-o să-și contramandeze planurile. 

În ultima vreme, pe lista celor care au colaborat cu Emma Răducanu s-au perindat, rând pe rând, Nigel Sears, Andrew Richardson -alături de care a triumfat la US Open-, dar și Torben Beltz, colaborarea cu acesta din urmă ținând doar cinci luni. 

Dată fiind despărțirea de Dmitry Tursunov, Emma Răducanu va lucra, în cele ce urmează, cu fostul preparator fizic al lui Andy Murray, Jez Green. În această toamnă, mai exact în luna noiembrie, Emma Răducanu va pariticpa alături de echipa din țara sa la turneul final al Billie Jean King Cup, programat la Glasgow.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net