Nadal spune c─â Djokovic ╚Ötia care sunt condi╚Ťiile de participare. ÔÇŁAcum suport─â consecin╚ŤeleÔÇŁ

6 ianuarie 2022

Rival al lui Novak Djokovic, juc─âtorul spaniol Rafael Nadal nu l-a crutat pe acesta. Aflat ├«n Australia, la Melbourne, acesta a spus c─â regret─â situa┼úia ├«n care se afl─â liderul mondial, ├«ns─â a ad─âugat c─â s├órbul ╚Ötia de c├óteva luni care sunt condi┼úiile impuse de australieni pentru participarea la turneele de tenis in ╚Ťara-continent.

nadal epa efe h 57362066 jpg
Rafa Nadal a câștigat 20 de turnee de grand slam, fiind la egalitate cu Djokovic și Federer

Nadal e de p─ârere c─â scandalul iscat nu face bine nim─ânui. ÔÇŁNu am toate detaliile, a┼ča c─â nu pot avea o p─ârere clar─â. Tot ce pot spune este c─â trecem printr-o perioad─â foarte dificil─â. Multe familii au suferit enorm ├«n ultimii doi ani din cauza pandemiei. Este normal ca oamenii de aici, ├«n Australia, s─â fie sup─âra┼úi de aceast─â situa┼úie cu toate m─âsurile foarte stricte pe care le-au tr─âit. Mul┼úi oameni nu au putut merge acas─âÔÇŁ, a declarat juc─âtorul iberic, citat de lequipe.fr.

Dup─â ce a precizat c─â el crede ceea ce spun oamenii de ┼čtiin┼ú─â, Nadal a fost ╚Öi mai categoric: ÔÇŁDac─â ei spun c─â trebuie s─â ne vaccin─âm, trebuie s─â ne vaccin─âm. Am avut COVID-19. Am fost vaccinat de dou─â ori. Dac─â faci asta, po┼úi juca aici f─âr─â nicio problem─â. Aceasta este singura certitudine. Dac─â e┼čti vaccinat, po┼úi juca Australian Open ┼či peste tot. Lumea a suferit prea mult pentru a nu respecta regulile. Nu ├«ncurajez pe nimeni s─â se vaccineze. Fiecare ar trebui s─â fac─â ceea ce crede c─â este potrivit pentru el. Dar exist─â reguli. Dac─â nu vrei s─â faci vaccinul, s-ar putea s─â ai probleme. Mul┼úi oameni au murit de doi ani. Sentimentul meu este c─â vaccinul este singura solu┼úie pentru a opri aceast─â pandemie. Aceasta este ceea ce spun oamenii de ┼čtiin┼ú─â. Eu nu pot spune altcevaÔÇŁ.

Apoi, Nadal s-a referit stric la situa╚Ťia lui Djokovic: ÔÇŁCred c─â, dac─â ar fi vrut, ar fi putut juca f─âr─â griji aici, ├«n Australia. El a ales. Fiecare este liber s─â fac─â propriile alegeri, dar ├«n spatele lor exist─â consecin┼úe. Evident, nu-mi place situa┼úia. Pe de o parte, ├«mi pare r─âu pentru el. Dar, pe de alt─â parte, ┼čtia condi┼úiile de luni de zile. El a ales", a concluzionat Nadal.

Sosit cu un zbor Emirates la Melbourne, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei. El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara. Liderul mondial a făcut apel la decizia de anulare a vizei, iar cazul va fi judecat luni, 10 ianuarie.

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg