Răbufniri în ultimul meci al Biancăi Andreescu. A fost nevoie să vină paza

Ultima actualizare:

Meciul dintre Bianca Andreescu (23 WTA) și ucraineana Marta Kostyuk (44 WTA), disputat luni, la turneul de la Washington nu a fost lipsit de tensiuni. Până să se impună cea de-a doua sportivă cu 6-2, 3-6, 6-7(5), jucătoarea canadiană de origine română a avut parte de clipe neplăcute, fiind nevoie de intervenția firmei de pază. 

Bianca Andreescu a ieșit din primul tur de la Washington (FOTO: Getty Images)
Bianca Andreescu a ieșit din primul tur de la Washington (FOTO: Getty Images)

În cel de-al treilea set, pe când scorul era 2-2, în timpul serviciului Biancăi Andreescu, unul dintre spectatori a strigat, în timpul schimbului, fără să fie prima dată când intervenea vocal. Într-un final, sportiva a răbufnit și a replicat în direcția lui să facă liniște. Situația nu a rămas fără urmări: arbitrul de scaun a luat imediat măsuri, chemând firma de pază, iar bărbatul a fost direcționat în afara arenei.  
În ciuda faptului că Bianca Andreescu a încercat să mențină ritmul, pe parcursul confruntării și a avut nervii tari în „momente cheie”, ucraineanca a ieșit învingătoare, la capătul a două ore și 44 de minute de joc. Mai departe, în runda secundă, Marta Kostyuk își va măsura forțele cu sportiva de origine franceză Caroline Garcia (6 WTA), calificată din oficiu în faza optimilor de finală. 

Peste nouă milioane de dolari agonisiți din „sportul alb”

Bianca Andreescu „a strălucit” în tenis, în anul său de grație, 2019, când s-a impus la Indian Wells, Toronto și US Open, urcând spectaculos în ierarhia mondială a tenisului mondial feminin, clasându-se inclusiv pe locul patru în lume. Ulterior, accidentările i-au dat mari bătăi de cap, deși în plan financiar „sportul alb” a recompensat-o generos: Bianca Andreescu a câștigat aproape nouă milioane de dolari in turneele la care a participat. 
Revenind la Washington Open, turneul face parte din categoria WTA 500 și este dotat cu premii totale în valoare de 780.637 de dolari, iar campioana en-titre este rusoaica Liudmila Samsonova (18 WTA).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net