Campiona a învins câștigătoarea Cupei. CFR, mai bună ca Sepsi

Ultima actualizare:

CFR Cluj a luat toate cele trei puncte din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, disputat luni, acasă și încheiat cu 2-1, acesta fiind meciul de închidere al etapei cu numărul XIV din Superliga României. 

CFR Cluj rămâne pe podium (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj rămâne pe podium (FOTO: Sportpictures)

Cu toate că oaspeții au deschis scorul, Denis Ciobotariu marcând în minutul 27, egalarea lui CFR a venit în scurt timp, prin Yuri Matias ('33), iar Karlo Muhar a fost cel care „a închis” tabela ('84).

„Orice victorie e importantă, această cu atât mai mult cu cât e împotriva lui Sepsi, o echipă bună. Singurul lucru care m-a nemulțumit a fost ultima fază, pe care am gestionat-o prost și era să luăm gol. N-aș vrea să se mai întâmple acest lucru, sunt jucători cu experiență și trebuie să știe să gestioneze astfel de faze. Da, în prima parte am făcut presing sus, chiar m-am mirat că am avut un ritm așa cum. Nu sunt foarte mulțumit de rezerve, care nu mi s-au părut la un nivel bun”, a spus antrenorul gazdelor, Dan Petrescu. 

Pe de altă parte, tehnicianul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, nu a fost încântat de rezultat: „Sincer, sunt dezamăgit. Dar nu pentru echipa mea. Se poate pierde la CFR. E o echipă bună, care pleacă pe contraatac, dar noi am făcut un joc foarte bun. Ne-au condamnat, am luat un gol, când aveam un jucător afară, eram în inferioritate numerică.

„Nu vreau să spun că e viciere de rezultat, dar...”

Antrenorul trebuie să analizeze prestațiile jucătorilor lui. Nu am nimic de reproșat, am jucat bine, cu o echipă bună, experimentată, nu ne-am menajat deloc, au jucat cu cea mai bună echipă. 

CFR Cluj se menține pe podiumul Superligii României, fiind pe locul trei, la opt puncte distanță de liderul Farul Constanța, față de care are însă două meciuri mai puțin de disputat. Echipa lui Dan Petrescu numără opt partide câștigate, un egal și trei meciuri pierdute. De cealaltă parte, Sepsi OSK se află pe a șasea poziție, cu un bilanț de cinci victorii, patru remize și cinci înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net