CFR Cluj, victorie mare cu Slavia Praga și e liderul grupei în Conference League

Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat: CFR Cluj a reușit a două victorie la rând în fața Slaviei Praga și a urcat pe primul loc în grupa G a Conference League. De data aceasta, s-a impus cu 2-0.

Bucuria ardelenilor după victoria cu Slavia Praga (FOTO: Sportpictures)
Bucuria ardelenilor după victoria cu Slavia Praga (FOTO: Sportpictures)

Pentru CFR Cluj, actuala ediție a Conference League a fost ca un carusel. A început extrem de slab meciurile din serie, cu un egal în deplasare și o înfrângere acasă, cu Sivasspor, antrenorul Dan Petrescu a fost la un pas să fie demis după un scandal monstru, și cu toate astea echipa a reușit două victorii de senzație în fața favoritei grupei, Slavia Praga. 

După ce s-a impus în etapa trecută cu 1-0 chiar la Praga, CFR a reușit să câștige acum, pe propriul teren, cu scorul de 2-0, în fața cehilor. Golurile echipei antrenate de Dan Petrescu au fost marcate de Ciprian Deac (min 11 - penalty) și de Yuri Matias (min. 85). Victoria a venit cumva împotriva cursului jocului, căci cehii au ratat ocazii pe bandă rulantă, însă doar norocul și portarul Scuffet au făcut ca echipa gazdă să nu primească nici un gol. 

Meciul a fost întrerupt 14 minute în prima repriză

Meciul a fost întrerupt circa 14 minute în prima repriză, după ce unui spectator i s-a făcut rău în min. 27. Ambulanţa a intervenit, iar suporterului i-a fost acordat primul ajutor în tribună, după care fost coborât cu targa şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Chiar și așa, CFR a obținut una dintre cele mai surprinzătoare victorii din ultima vreme, la capătul unui meci în care a fost dominată la toate capitolele, cu excepția golurilor, de adversari: Slavia a încheiat meciul cu o posesie de 68%-32%, iar CFR a avut doar 96 de pase complete, raportul şuturilor spre poartă fiind de 24-5 (4-2 pe poartă) pentru Slavia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net