Cosmin Olăroiu, afectat de război! A oprit lucrări de 20 de milioane de euro

Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina a afectat și casele mai mari, până și vedetele autohtone au avut de suferit de pe urma lui. Printr-o astfel de situație trece și apreciatul antrenor de fotbal, Cosmin Olăroiu, care și-a lăsat de izbeliște complexul de lux din Mamaia. 

Antrenorul Cosmin Olăroiu
Antrenorul Cosmin Olăroiu

Pe de-o parte, sportivului îi merge bine, pe de altă parte, însă...nu prea! Cunoscutul antrenor, ce câștigă 5 milioane de euro pe sezon din partea echipei din Emiratele Arabe, primește al treilea cel mai mare salariu al său de până acum.

Însă, așa cum știm, banii nu aduc fericiea și dacă în carieră îi merge perfect, în afaceri Olăriu se „chinuie” să-și finalizeze proiectul în care a investit nici mai mult, nici mai puțin de 20 de milioane de euro.

Citește și: FOTO Regii sportului, patroni de lux la malul mării. Uite unde au băgat bani grei Simona Halep, Gică Hagi și Cosmin Olăroiu!

''Bate vântul'' în complexul său de lux

În privința afacerilor și investițiilor, războiul din Ucraina, dar și situația economică grea de la nivel global i-au pus gând rău antrenorului, oprindu-i, practic, lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte ale sale.

Zilele trecute, la complexul de lux din Mamaia, bătea vântul. Șantierul era gol, nu se vedea nici urmă de picior de muncitor, iar clădirea părea mai degrabă în conservare. Peisajul dezolant a fost surprins de fotoreporterii Click!, iar, după cum se obsevă în fotografii, lucrarile nu au înaintat în vreun fel.

Citește și: Cosmin Olăroiu: ”E imposibil ca eu să antrenez vreodată după Rădoi”

Cariera celebrului antrenor

Cosmin Olăroiu are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai apreciați antrenori români.

Fostul fotbalist antrenează echipa din Emirate, Sharjah, salariul său fiind de ordinul milioanelor de euro. El a semnat un contract pe două stagiuni, cu un salariu pe 5 milioane de euro pe sezon, un lucru de înțeles, echipa fiind propietatea chiar a guvernatorului emiratului Sharjah, pe nume Sultan bin Muhammad Qasimi.

Olăroiu și-a început cariera de antrenor în 2000 cu FC Național, terminând pe locul 7 după primul sezon.  De-a lungul timpului, Cosmin Olăroiu a mai antrenat echipa ca Național București, Steaua București, Politehnica Timișoara, Al- Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Arabia Saudită și Jiangsu Suning. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net