Sepsi a învins Dinamo, după ce ambele și-au etalat noii antrenori

Ultima actualizare:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-1, în meciul contra lui Dinamo, disputat luni și contând pentru etapa cu numărul XVIII din Superliga României.

Dinamo nu mai găsește calea către victorie, de 12 meciuri (FOTO: Sportpictures)
Dinamo nu mai găsește calea către victorie, de 12 meciuri (FOTO: Sportpictures)

Meciul a fost unul al premierelor de ambele părți, cele două grupări având oameni noi pe băncile tehnice - Bernd Storck, noul antrenor al covăsnenilor, a câștigat duelul debutanților în Liga cu Željko Kopić, noul tehnician al alb-roșilor. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele Marius Ștefănescu ('11, '30) pe deoparte și Gonçalo Gregório ('51) pe de alta. Partida a fost cea de-a 12-a fără victorie în campionatul românesc pentru Dinamo, care a renunțat, pe fondul evoluțiilor nefaste, la colaborarea cu Ovidiu Burcă, în ciuda faptului că s-au oferit asigurări că are parte de încredere și răbdarea necesare pentru a forma un nucleu puternic. 

Fotbalul românesc, lăudat de noul antrenor al covăsnenilor

„Am jucat bine, în prima repriză! Organizarea a fost bună, ne-am creat ocazii. În actul secund, Dinamo a făcut schimbări și a început mai bine. I-am dat adversarului prea multe șanse. Am alergat mult în prima parte, iar cel mai important lucru este că am câștigat cele  trei puncte. Eu cred că toată lumea a vrut să faca un joc bun, am văzut echipa motivată. Ne-am creat singuri probleme, în anumite momente, vom face mult mai bine lucrurile, în meciurile următoare! Vreau să le arăt jucătorilor un nou stil de a juca. Baza este disciplina și de aici vreau să îmi impun filozofia. Așteptările sunt mari și este important, din punct de vedere psihic, că am câștigat. Am văzut multe meciuri din România, multe ale lui Dinamo. Cred că este o ligă bună, cu jucători buni! Și echipa națională e bună, s-a calificat la EURO. Nu este mult diferit fotbalul belgian. În Superligă sunt mulți jucători tehnici”, a declarat germanul Bernd Storck, noul antrenor al covăsnenilor.

Dinamo, penultimul loc din Superliga României

„În prima repriză, am avut probleme. La pauză, am vorbit despre greşeli şi le-am schimbat. Am marcat şi ne-am creat ocazii. Jucătorii sunt gata să lupte. Sunt sigur că ne vom îmbunătăţi, în următoarele meciuri! Schimbările din repriza a doua au fost bune. Vom juca mai bine! Aştept de la jucători să arate ce este Dinamo. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Trebuie să fim mai puternici decât adversarii. Cine analizează meciurile să îşi dea cu părerea. Noi avem o problemă mentală. Nu avem o victorie de mult timp. Repriza a doua este dovada că putem juca un fotbal bun!”, a declarat și croatul Željko Kopić, antrenorul lui Dinamo. 
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e pe locul 10 din cele 16 posibile, la trei puncte distanță de ultimul loc care duce în play-off-ul Superligii României, având un bilanț de șase victorii, cinci remize și șapte înfrângeri. De cealaltă parte, Dinamo se află pe penultima poziție, la un punct distanță de ultimul loc, după două meciuri câștigate, patru egaluri și 12 dueluri pierdute.e 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net