Andrei Rațiu, elogiat în presa spaniolă. Românul, considerat omul meciului

Andrei Raţiu a atras lumina reflectoarelor în fotbalul spaniol, după ce a făcut spectacol în ultimul meci disputat de Rayo Vallecano, luni, când echipa sa s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la CA Osasuna, în etapa cu numărul cinci din campionatul din Spania.

Andrei Rațiu se bucură de trecere la Rayo Vallecano (FOTO: Sportpictures)
Andrei Rațiu se bucură de trecere la Rayo Vallecano (FOTO: Sportpictures)

Raţiu, care a fost integralist, a marcat în minutul 67, punând umărul la victoria lui Rayo Vallecano. Gruparea românului ocupă locul opt în clasament, cu șapte puncte, în vreme ce Osasuna este pe 11, la egalitate de puncte.

A dedicat reușita fetiței sale

„Rayo Vallecano a obținut o victorie uriașă luni. Echipa lui Iñigo Pérez a revenit pe calea victoriilor, după pauza internațională și a obținut cele trei puncte în partida de acasă, cu Osasuna. Un meci care a avut un protagonist, deasupra tuturor: Rațiu, fotbalistul meciului Rayo-Osasuna. Fundașul român a avut un joc complet, atât un defensivă, cât și în atac. Foarte rar a fost depășit și a urcat în atac, atunci când echipa a avut nevoie de el. Rațiu a profitat de mingea trimisă de Chavarría și l-a învins pe Herrera. Pentru golul său și meciul excelent reușit, Rațiu a fost desemnat omul meciului”, au consemnat jurnaliștii de la publicația online eldesmarque.com.
„Da, e o victorie foarte importantă, pentru că pierdusem cu Espanyol, în ultimul minut și a fost un rezultat foarte dezamăgitor. Centrarea a fost pentru un coleg, dar am văzut că mingea ajunge la mine și am băgat-o în poartă! I-am dedicat golul fetiței mele, pentru că ea mereu mă salută așa când mă vede și am făcut același gest. Victoria ne ajută la moral și sperăm să continuăm să jucăm bine. Sunt foarte fericit că munca dă roade”, a fost reacția „la cald” a lui Rațiu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net