Chinezii se înghesuie să-l vadă pe CR7: sold-out la ambele amicale cu Ronaldo

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo rămâne un fenomen în „sportul rege” în oricare parte a Planetei ar merge. Cel mai recent a arătat acest lucru experiența din Asia, unde echipa jucătorului portughez va susține două meciuri amicale, la finele acestei luni.

Cristiano Ronaldo va juca două amicale în China (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo va juca două amicale în China (FOTO: Getty Images)

Al-Nassr are în program, printre altel, două partide de pregătire: pe 24 ianuarie cu Shanghai Shenhua FC şi pe 28 ianuarie cu Zhejiang FC, biletele la ambele dueluri fiind vândute în doar câteva ore. Potrivei presei chineze, în mod surprinzător, cele care s-au epuizat primele, în nici măcar un minut, ci doar câteva zeci de secunde pe platformele online, au fost chiar cele mai scumpe tichete.

O medie de un gol pe partidă în fotbalul saudit

Iubitorii de fotbal din China au achiziţionat într-un timp record biletele la meciurile pe care starul portughez Cristiano Ronaldo, la cei 38 de ani ai săi, urmează să le joace în această ţară, la sfârşitul acestei luni. În aceeași parte a lumii a ajuns și Lionel Messi, anul trecut, campionul mondial din Argentina disputând un amical la Beijing, cu Australia, care a învins Australia cu 2-0. 
Transferat la Al-Nassr, la începutul anului 2023, fotbalistul estimat la 15 milioane de euro de către Transfermarkt și-a găsit repede locul în fotbalul saudit, acolo unde impresionează și scrie istorie: acesta a înscris de 34 ori și a pasat decisiv în 11 rânduri, în cele 34 de meciuri jucate în toate competițiile, în vreme ce la echipa națională a Portugaliei se bucură de cifre absolut impresionante: 205 selecții și 128 de goluri marcate, având ambiția de a prinde cel puțin Campionatul Mondial din 2026. Valoarea mutării sale la Al-Nassr, raportată la veniturile pe care le va aduna, în cele două sezoane și jumătate din contractul inițial, atinge o sumă colosală - nu mai puțin de 500 de milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net