Un jucător de la Manchester City, victima unui jaf de peste un milion de euro

Ultima actualizare:

Unul dintre jucătorii emblematici de la Manchester City trece printr-o perioadă nefericită, după ce a fost victima unui jaf în propria casă, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce familia sa era înăuntru. Pe când se afla pe teren, în timp ce Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton, internaţionalul englez Jack Grealish a fost victima unei „spargeri”, cu toate că apropiații săi se aflau în casa din Cheshire.

Jack Grealish (stânga) a fost victima hoților, zilele trecute (FOTO: Getty Images)
Jack Grealish (stânga) a fost victima hoților, zilele trecute (FOTO: Getty Images)

„Nici nu pot să încep să explic cât de devastat sunt de spargerea care a avut loc la mine acasă, acum câteva zile. Familia mea înseamnă totul pentru mine şi nimic nu este mai important decât să-i ştiu în siguranţă. A fost o experiență traumatizantă pentru noi toți, sunt atât de recunoscător că nimeni nu a fost rănit.
Am avut atât de multe experiențe și realizări extraordinare, în ultimele 12 luni, dar, ca să fiu sincer, cel mai bun an din viața mea în fotbal acum nu mi se pare ceva ce pot sărbători...
Cei care comit aceste infracțiuni îngrozitoare nu au nicio idee despre daunele pe care le provoacă în viețile oamenilor... Sper că vor fi găsiți și aduși în fața justiției, astfel încât nicio altă familie să nu mai treacă prin ceea ce am trecut noi!
Apreciez mesajele primite de la toată lumea și sprijinul din partea prietenilor mei, a coechipierilor și a clubului.
Într-o notă mai pozitivă, aș dori să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat pe parcursul acestui an, vă doresc un 2024 fericit, vouă și familiei voastre!”
, a fost mesajul fotbalistului din Premier League, estimat la 70 de milioane de euro. 

Au trecut de toate măsurile de securitate fără probleme

Presa engleză notează că acasă s-ar fi aflat logodnica jucătorului, Sasha Attwood, alături de părinții, bunica, cele două surori și fratele său. Inițial, Poliția se temea de o luare de ostatici, vecinii fiind sfătuiți să încuie ușile și să rămână în casă. Grupul de hoți a reușit să treacă atât de măsurile de securitate, cât și de gardul de protecție din jurul casei, o ipoteză fiind că ar fi ajuns la proprietate cu elicopterul, sustrăgând ceasuri și bijuterii în valoare de peste un milion de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net