Radu Drăgușin, la un pas de cel mai puternic campionat de fotbal din lume

Radu Drăgușin pare să aibă în față un 2024 prolific, în contextul în care fotbalistul român sar afla în calculele lui Tottenham Hotspur. Angrenat, deocamdată, în Italia, acolo unde îmbracă tricoul lui Genoa CFC, fundașul ar fi în negocieri pentru un „salt” din Serie A în Premier League. 

Radu Drăgușin e la Genoa CFC, din vara lui 2023 (FOTO: Getty Images)
Radu Drăgușin e la Genoa CFC, din vara lui 2023 (FOTO: Getty Images)

Presa internațională notează că gruparea engleză nu pierde timpul și ar fi înaintat deja o ofertă, „punând pe masă” 25 de milioane de euro pentru internaționalul român, pe care ar vrea să și-l asigure vreme de cinci sezoane. Totuși, suma ar fi sub pretențiile formației italiene, care ar fi dispusă să-și cedeze jucătorul pentru 30 de milioane de euro. În ceea ce privește salariu cu care clubul din Anglia l-ar fi convins pe sportivul din primul eșalon italian, ar fi vorba despre un venit anual de trei milioane de euro, dar și o clauză uriașă de reziliere, de peste 70 de milioane de euro, în eventualitatea în care una dintre marile echipe din „sportul rege” va pune ochii pe apărătorul român. 

A debutat la naționala României în mandatul lui Edi Iordănescu

În vârstă de doar 21 de ani, Radu Drăgușin are o valoare estimată de 20 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, îmbrăcând tricoul lui Genoa CFC din vara lui 2023 și având o înțelegere valabilă, teoretic, până în 2027. În cele 61 de apariții adunate la actuala echipă, fundașul a reușit chiar să înscrie în șase rânduri și să ofere o pasă decisivă. Nici la echipa națională a României n-a pierdut vremea, debutând în mandatul selecționerului Edi Iordănescu, în primăvara lui 2022, având 12 selecții la prima reprezentativă a țării noastre și pregătindu-se pentru parcursul „tricolorilor” de la EURO2024. 
Internaționalul român și-a concentrat, până acum, cariera în fotbalul italian, evoluând la Juventus Torino, atât grupele de tineret, cât și echipa mare, precum și la UC Sampdoria și US Salernitana 1919.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net