E om! Haaland s-ar fi accidentat la națională. Cât ar putea lipsi atacantul momentului

Ultima actualizare:

Omul care „dictează” ritmul în Premier League are nevoie de o pauză, după ce s-ar fi accidentat în cantonamentul echipei naționale, potrivit presei internaționale.

Erling Haaland le mai dă o pauză adversarilor săi (FOTO: Getty Images)
Erling Haaland le mai dă o pauză adversarilor săi (FOTO: Getty Images)

Erling Haaland s-a întors din cantonamentul Norvegiei, cu doar câteva zile înainte de începutul parcursului în preliminariile EURO 2024, atacantul suferind o accidentare în zona inghinală. Astfel, fotbalistul legitimat la Manchester City va rata duelurile cu Spania și Georgia, programate pe 25, respectiv 28 martie.
Naționala lui Erling Haaland împarte grupa cu Spania, Scoția, Cipru și Georgia, fiind nevoită să se lipsească de puterile fotbalistului, ale cărui cifre ilustrează 21 de goluri în doar 23 de meciuri. Vestea este, însă, îmbucurătoare pentru naționala iberică, aceasta răsuflând ușurată - mai ales că va fi primul meci cu Luis de la Fuente pe banca tehnică într-un meci oficial, acesta preluând selecționata la finele anului trecut. 

Naționala Spaniei răsuflă ușurată

„O problemă la aductor îl va împiedica să joace împotriva Spaniei, ceea ce reprezintă o ușurare pentru apărarea echipei conduse de Luis de la Fuente. În plus, atacantul lui Manchester City petrece destul de des timpul în provincia Málaga (n.r. în vacanțe), dar de data aceasta nu va putea fi prezent în cea de-a doua lui casă”, a notat publicația spaniolă „Marca”.
Cu siguranță unul dintre fotbaliștii în centrul atenției în „sportul rege”, Erling Haaland are o valoare impresionantă, la cei doar 22 de ani ai săi, cota sa fiind estimată la 170 de milioane de euro. Sumă care se reflectă întocmai în parcursul său, „dictând” fără doar și poate ritmul în Premier League. Cel mai recent, norvegianul care măsoară 1,95m a înscris un hat-trick, în nici 60 de minute, per total atingând o performanță incredibilă, pe care nu o însumează nici măcar toți jucătorii din fotbalul englez la un loc - șase hat-trick-uri în toate competițiile din ediția actuală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net