Hagi are de ce se mândri: Ianis a semnat un nou contract

Faptul că 2022 a ajuns la final nu poate fi decât un lucru bun pentru Ianis Hagi, care a avut un an cum nu se poate mai complicat. Asta pentru că fotbalistul lui Glasgow Rangers s-a accidentat, încă din luna ianuarie, abia recent revenind la antrenamente. În ciuda absenței sale de pe teren, clubul Glasgow Rangers l-a asigurat pe fiul lui Gheorghe Hagi de toată susținerea sa, prelungindu-i contractul.  

Ianis Hagi a avut un an foarte dificil (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi a avut un an foarte dificil (FOTO: Getty Images)

„Hagi, 24 de ani, s-a alăturat iniţial echipei sub formă de împrumut, în ianuarie 2020 şi a avut un impact imens în acele luni înaintea încheierii sezonului, inclusiv o dublă de neuitat la meciul cu Braga din Liga Europa. Impactul a fost atât de mare în acele 13 meciuri, încât transferul a fost făcut permanent vara, iar de atunci el a jucat încă de 73 de ori, înscriind 15 goluri”, se arată pe site-ul clubului scoţian.

Lăudat de antrenorul său

Antrenorul lui Glasgow Rangers, Michael Beale, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului român: „El este o persoană care a avut un impact foarte mare pe teren şi în afara terenului. Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare. Personalitatea lui şi profesionalismul remarcabil sunt un plus pentru grupul nostru şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el şi mai aproape când va reveni pe teren”.
La rândul său, Ianis s-a arătat măgulit de atenția pe care i-o oferă clubul scoțian: „Istoria pe care o are acest club te motivează în fiecare zi pe teren şi în afara terenului să fii un jucător mai bun şi o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea şi le-am oferit amintiri foarte frumoase fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulţime de lucruri de arătat şi de oferit acestui extraordinar grup de la Rangers, precum şi fanilor, abia aştept să revin”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net