Kovács, delegat în Liga Campionilor. Românul, numit „călăul” lui Marseille

Ultima actualizare:

István Kovács a fost delegat din nou în competițiile europene, urmând să conducă meciul dintre Paris Saint-Germain și Newcastle United, contând pentru etapa secundă a fazei grupelor din Liga Campionilor. Partida se joacă, miercuri, de la ora 22.00, fiind televizată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

István Kovács, delegat în grupele Ligii Campionilor (FOTO: Profimedia)
István Kovács, delegat în grupele Ligii Campionilor (FOTO: Profimedia)

În vârstă de 39 de ani, arbitrul român va conduce de la centru partida de pe St. James' Park, urmând să facă echipă cu tușierii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial. 
Aceasta este prima delegare a lui István Kovács în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa, din sezonul curent. În preliminariile Ligii Campionilor, însă, arbitrul român a mai fost desemnat să conducă meciurile Panathinaikos-Olympique Marseille (scor 1-0, în turul trei preliminar) și FC Copenhaga-Raków Częstochowa (scor 1-1, în play-off). 

I-ar purta noroc lui Paris Saint-Germain

Delegarea lui István Kovács a fost tratată drept o veste bună pentru PSG, în presa franceză, făcându-se referire la rezultatul obținut de parizieni, când au fost arbitrați de român. În plus, francezii au remarcat că marea rivală a campioanei en-titre din Ligue 1, Olympique Marseille, a pierdut, când a fost arbitrată de István Kovács . 
„Călăul lui Marseille a găsit-o pe PSG! Dubla confruntare cu Panathinaikos a fost marcată de greșeli majore de arbitraj, în special în prima manșă (n.r. cea arbitrată de István Kovács). Acum, Kovács, arbitrul român, o va arbitra pe PSG. Un arbitru care le trezește amintiri neplăcute celor de la Marseille”, au notat cei de la le10sport.com.
„Newcastle-PSG: arbitrul delegat, dublă veste bună pentru PSG. Confruntarea va fi condusă de un român. Kovács e o amintire plăcută pentru cei de la PSG, din moment ce i-a arbitrat în 2019, într-o victorie categorică cu Galatasaray, 5-0. Un Kovács care, ca bonus, i-a adus ghinion recent lui Marseille. A arbitrat-o cu Panathinaikos în august, înainte de eliminarea din turul al treilea preliminar Ligii Campionilor!”, au scris și cei de la Onze Mondial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net