Lovitură pentru PSG: încă un star și-a anunțat plecarea

Paris Saint-Germain mai primește o lovitură - după deja plecarea lui Lionel Messi în fotbalul din MLS și zvonurile potrivit cărora Kylian Mbappé nu ar mai vrea prelungirea înțelegerii, acum un alt nume mare și-ar fi anunțat conducerea că vrea o schimbare în cariera sa.

Neymar a avut un sezon dificil, marcat de accidentări (FOTO: Getty Images)
Neymar a avut un sezon dificil, marcat de accidentări (FOTO: Getty Images)

Presa franceză, prin „vocea” celor de la cotidianul „L'Équipe”, notează că jucătorul brazilian Neymar ar avea intenţia de a părăsi echipa pariziană, în această vară. Sursa citată susține că sud-americanul de 31 de ani nu s-ar mai simți apreciat la campioana din Franța, unde are contract, până în anul 2025. Una dintre posibilele cauze de nemulțumire ar putea fi legată de suporteri, dat fiind faptul că mai mulți oameni s-au strâns, în luna mai, în fața casei fotbalistului și i-au cerut insistent să părăsească gruparea. Neymar „nu a gustat” deloc episodul și a învinuit atunci clubul, reproşându-le conducătorilor atât lipsa de sprijin, cât şi faptul că nu asigură securitatea jucătorilor în afara terenului.

Primera División sau Premier League, variantele vehiculate

Acesta și-ar dori să revină la echipa unde a cunoscut marea apreciere, FC Barcelona, trecând șase ani de la ultima sa partidă pentru catalani. În cazul în care nu și-ar găsi loc în echipa pregătită de Xavi, zvonurile indică un interes din Premier League. Potrivit celor de la RMC Sport, Chelsea Londra face tot posibilul să-l atragă pe Neymar pe Stamford Bridge, începând deja discuțiile cu agenții fotbalistului. De altfel, englezii nu sunt la prima tentativă de a obține un „da” din partea lui Neymar, în ultimele două sezoane existând mai multe runde de discuții. 
Anunţul lui Neymar despre dorința de a pleca vine cu mai puţin de o săptămână, înainte de startul Ligue 1, unde PSG va debuta pe teren propriu, cu FC Lorient, sâmbătă seara. Estimat la 60 de milioane de euro de către Transfermarkt, Neymar a marcat de 18 ori și a centrat decisiv de 17, sezonul trecut, în tricoul lui PSG. Orientativ, în toți anii petrecuți la gruparea franceză, fotbalistul a adunat 173 de meciuri, 118 goluri și 77 pase decisive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net