Neymar, de neoprit: PSG a pus la punct noua echipă a lui Dan Petrescu

Noua echipă a lui Dan Petrescu a cunoscut pe calea grea forța lui Paris Saint-Germain, Jeonbuk Hyundai fiind învinsă categoric de campioana Franței, joi, cu toate că aceasta a aliniat la start aproape doar rezerve, confruntarea fiind pierdută cu 0-3. În fața a peste 43.000 de spectatori, echipa celui poreclit „Bursucul” n-a avut, practic, nicio șansă.

Neymar pare să-și recapete forma (FOTO: Getty Images)
Neymar pare să-și recapete forma (FOTO: Getty Images)

De altfel, amicalul a fost prilejul revenirii pe teren a atacantului brazilian Neymar a revenit, recent, pe teren şi a marcat două goluri pentru PSG, înscriind în minutele 40 şi 83. Sud-americanul a avut o pauză îndelungată, din 19 februarie, când s-a accidentat şi a fost operat la glezna dreaptă. Celălalt gol al partidei amicale a fost înscris de Marco Asensio, în minutul 88.
Dan Petrescu nu s-a dezmințit, însă, acuzând problemele de arbitraj. „În prima repriză, jocul a fost echilibrat, am avut o prestație bună. Ambele echipe au avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Am mers bine și în repriza secundă, dar nu ni s-a acordat un penalti, iar Neymar a mai înscris o dată. Două lucruri au decis meciul de azi: Neymar și decizia nedreaptă a arbitrului. Am învățat multe din acest meci. E normal când joci contra unei echipe precum PSG. Ce mă îngrijorează, acum, este distanța lungă, pe care trebuie să o parcurgem. Noi avem un meci important, acum, cu Incheon, în timp ce PSG nu are astfel de probleme”, a declarat românul.
Pentru Jeonbuk Hyundai urmează meciul de campionat cu Incheon, pe 6 august, în etapa cu numărul 25 din prima ligă sud-coreeană. În prezent, echipa pregătită de către Dan Petrescu ocupă locul patru în clasament, la 19 puncte distanță de liderul Ulsan. 

Are la dispoziție un lot de 19,5 milioane de euro

La jumătatea lunii iunie, Dan Petrescu a lăsat în urmă CFR Cluj, unde și-a încheiat al treilea mandat, acceptând provocarea să facă performanță în fotbalul din Coreea de Sud. Fondat în anul 1994, clubul are două titluri de campioană în Coreea de Sud - un record la nivel național, iar valoarea lotului pe care îl are la dispoziție Dan Petrescu se ridică la 19,5 milioane de euro.
Echipa evoluează pe Jeonju World Cup Stadium, arenă cu o capacitate de peste 42.000 de locuri, construită pentru Cupa Mondială din 2002.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net