Accidentare teribilă în „sportul rege”: un ex-star de la Real Madrid, în lacrimi

Un meci din Copa Libertadores a îngrozit spectatorii printr-o accidentare teribilă, pricinuită de un fost fotbalist al lui Real Madrid. În partida disputată de Fluminese cu Argentinos Juniors, marți, fostul internaţional brazilian Marcelo a fost eliminat în lacrimi, după ce lovitura fotbalistului de 35 de ani asupra lui Luciano Sánchez i-a provocat celui din urmă o accidentare îngrozitoare. Meciul conta pentru prima manşă a confruntării din 16-imile de finală ale competiției, terminându-se la egalitate, 1-1.

Marcelo (stângă) a părăsit terenul în lacrimi (FOTO: EPA)
Marcelo (stângă) a părăsit terenul în lacrimi (FOTO: EPA)

În imaginile surprinze de camerele de filmat, se observă cum Marcelo îl dribla pe Luciano Sánchez, când piciorul său a trecut pe lângă minge şi l-a lovit cu forţă pe argentinian fix în tibie. Camerele de luat vederi au surprins cum piciorul jucătorului de la Argentinos s-a îndoit sub el într-un unghi şocant, iar fotbalistul s-a prăbușit pe teren. 
În scurt timp, Luciano Sánchez a fost transportat la o clinică medicală din apropiere pentru îngrijiri, diagnosticul fiind de luxaţie la genunchiul stâng.

Cel mai titrat fotbalist din istoria lui Real Madrid

„Astăzi, am avut un moment foarte dificil pe teren. Am accidentat involuntar un coleg jucător. Vreau să-i urez o recuperare cât mai bună. Toată puterea din lume”, a fost mesajul transmis de Marcelo prin intermediul Twitter. Totodată, clubul său brazilian a postat un mesaj de susţinere pe reţelele de socializare: „Fluminense FC îşi exprimă solidaritatea şi îi urează însănătoşire grabnică fundaşului Luciano Sánchez, de la Argentinos Juniors, care a fost rănit într-o acţiune accidentală, în meciul din această seară”.
Marcelo este recunoscut ca fiind cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, al cărui tricou l-a îmbrăcat, între ianuarie 2007 și septembrie 2022, semnând mai apoi cu Olympiacos și, la începutul lui 2023, acceptând o ofertă pe două sezoane de la Fluminese. În cele 546 de meciuri jucate pentru Real Madrid, Marcelo a înscris de 38 de ori, având nu mai puțin de 25 de trofee cu gruparea de pe „Santiago Bernabéu”, printre care cinci Ligi ale Campionilor, șase campionate interne cucerite, două Cupe ale Regelui, cinci Supercupe ale Spaniei și trei Supercupe ale Europei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net