Mirel Rădoi, gata de o nouă provocare. Suma impresionantă adunată din fotbal

Mirel Rădoi și-a asumat o nouă misiune în fotbalul de dincolo de granițe, antrenorul de 42 de ani fiind prezentat oficial la Al-Jazira. Tehnicianul român a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu formația din Emiratele Arabe Unite și va avea un salariu anul de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Mirel Rădoi are o nouă echipă (FOTO: Getty Images)
Mirel Rădoi are o nouă echipă (FOTO: Getty Images)

De-a lungul carierei de antrenor, Mireal Rădoi a pregătit, până cum, trei echipe de club din România -FCSB (2015/2016), FC Argeș (2016/2017) și CS Universitatea Craiova (2022), apoi a luat calea lumii arabe, moment din care au început și recompensele financiare. Totodată, a lucrat și în cadrul Federației Române de Fotbal, în calitate de selecționer la naționala României U21 și, apoi, la naționala „mare”. 

Prezentat cu surle și trâmbițe de noua echipă

După ce a făcut pasul către fotbalul arab, antrenorul român le-a pregătit pe Al-Tai și Al-Bataeh, de cea din urmă despărțindu-se chiar zilele trecute. N-a pierdut, însă, deloc vremea, imediat fiind prezentat de către noua sa echipă, Al-Jazira, un nume cu rezonanță în zona Golfului. Noul club i-a făcut o prezentare fastuoasă lui Mirel Rădoi, atribuindu-i un parcurs bun ca antrenor și spunând că a avut o carieră de succes ca fotbalist: „O carieră incredibilă ca jucător, o călătorie grozavă ca antrenor. Mirel Rădoi este gata să se îmbarce în noua sa aventură cu Al-Jazira”, au transmis oficialii clubului. Ca jucător, Mirel Rădoi și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FCSB, iar din 2009 s-a reorientat către Arabia Saudită. După aventura de la Al-Hilal, selecționerul a mai trecut pe la echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain și Al-Ahli) și Qatar (Al-Arabi), de unde s-a și retras. Per total, a adunat o sumă considerabilă de bani, potrivit declarațiilor făcute pentru as.ro: „Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net