Starul lui PSG, liber să semneze cu oricine: ce urmează pentru Mbappé

Ultima actualizare:

La cei 25 de ani ai săi, Kylian Mbappé are un viitor liber în față, fotbalistul lui Paris Saint-Germain aflându-se în situația de a putea alege orice echipă își dorește - dat fiind că înțelegerea sa cu actuala echipă expiră curând, în vara aceasta. 

 Kylian Mbappé se apropie de finele contractului cu PSG (FOTO: Getty Images)
Kylian Mbappé se apropie de finele contractului cu PSG (FOTO: Getty Images)

La finele meciului în care PSG a cucerit Supercupa Franţei, Kylian Mbappé a acceptat să vorbească despre cariera lui, după o perioadă cu multe zvonuri despre transferul său. 
„Suntem fericiţi că am câştigat trofeul! Sunt foarte motivat pentru acest an, este foarte important. Avem titluri de câştigat. Am câştigat deja unul! Nu m-am hotărât, încă (n.r. în privinţa viitorului), nu am făcut o alegere. Cu acordul pe care l-am încheiat cu preşedintele (n.r. Nasser Al-Khelaïfi), vara trecută, indiferent de decizia mea, am reuşit să protejăm toate părţile implicate şi să păstrăm seninătatea clubului pentru provocările care urmează, iar acesta este cel mai important lucru. Să spunem doar că ceea ce fac eu este secundar”, a declarat jucătorul campioanei din Franța. 

Echipe din Spania și Anglia se înghesuie pentru a-i capta interesul

Pe lângă interesul unor cluburi precum Real Madrid, Liverpool FC sau Arsenal Londra, nu este exclusă nici o continuare la echipa din Ligue I, existând un precedent - scenariul din 2022, când Kylian Mbappé a aşteptat până în primăvară pentru a-şi prelungi parcursul formației din Paris. „În 2022, nu am ştiut până în mai. Dacă ştiu ce vreau să fac, de ce să o lungesc, nu ar avea sens. Cel mai important lucru este să câştigăm titluri, iar noi avem o echipă hotărâtă, tânără, care vrea să câştige trofee. Nimeni nu vorbeşte despre situaţia mea la club, nu interesează pe nimeni”, e de părere atacantul francez. 
Din calitatea sa de campioană a țării sale, PSG a învins, miercuri seara, la Paris, scor 2-0, formaţia FC Toulouse, deţinătoarea Cupei Franţei, câştigând astfel un nou trofeu, Supercupa Franţei, pentru a 12-a oară în istoria sa. Unul dintre goluri a purtat chiar semnătura lui Kylian Mbappé, care a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pe Parc des Princes, din istoria lui PSG, cu 111 reuşite, depăşindu-l pe Edinson Cavani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net