Mirel Rădoi, out de la Al-Tai, după ce a pierdut în fața lui Cristiano Ronaldo

Patru luni - atât a durat aventura lui Mirel Rădoi la formația Al-Tai, pe care o preluase, la începutul acestui an.

Mirel Rădoi și-a încheiat parcursul la Al-Tai (FOTO: Getty Images)
Mirel Rădoi și-a încheiat parcursul la Al-Tai (FOTO: Getty Images)

Anunțul echipei clasate pe locul șapte în campionatul intern vine la o zi după înfrângerea suferită în fața grupării lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, scor 0-2. „A fost un meci între două echipe cu situații diferite. Cu Al-Nassr care luptă pentru titlu și cu noi, care ne-am salvat de la retrogradare și credem că s-a încheiat sezonul. Am simțit ce se va întâmpla în repriza a doua. Știam că Al-Nassr poate înscrie oricând, am simțit. Nu voi accepta o astfel de mentalitate din partea jucătorilor. Dacă jucătorii continuă astfel și arată aceeași lipsă de concentrare, e mai bine să rămână acasă!”, a fost reacția vehementă a românului, care a avut discuții „aprinse” cu clubul și a cerut schimbări radicale la echipă, înainte să se oficializeze despărțirea.

Și-a scăpat echipa de grijile retrogradării

Bilanțul tehnicianului de 42 de ani pe banca tehnică la Al-Tai este de patru victorii, tot atâtea remize și cinci înfrângeri, preluând formația de pe locul nouă, care o predispunea la retrogradare. Cu doar trei meciuri rămase de jucat, până la finele acestui sezon, Al-Tai îl va avea ca „principal” pe Pareto, până de curând unul dintre „secunzii” antrenorului român. De altfel, pe banca tehnică a echipei s-au mai perindat, de-a lungul vremii, potrivit „Adevărul”, Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu şi Claudiu Niculescu, iar în fotbalul saudit mai sunt angrenați și Marius Șumudică, la Al-Raed și Cosmin Contra, la Damac FC.
Mirel Rădoi, care a jucat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, în perioada 2009-2011, s-a aflat la prima sa experienţă ca antrenor în străinătate, nefiind exclus să rămână în fotbalul de pe aceste meleaguri. Anterior, a pregătit FCSB, echipa naţională de tineret, „naţionala” de seniori a României, precum și pe CS Universitatea Craiova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net