Roberto Baggio, bătut în casă de hoți în timpul meciului Spania - Italia

Ultima actualizare:

Fostă mare glorie a fotbalului italian, Roberto Baggio (57 de ani) a fost sechestrat în casă împreună cu familia în timpul partidei de o bandă de hoți care i-au golist locuința de bunurile de valoare. Totul, în timpul meciului Spania - Italia, de la EURO 2024.

Roberto Baggio (FOTO: Profimedia)
Roberto Baggio (FOTO: Profimedia)

Primul meci cu adevărat important al Campionatului European, care a opus două super-puteri ale continentului, s-a disputat joi seara. Spania a învins Italia cu 1-0, însă știrea cea mai importantă legată de meci nu a venit din Germania. Fostă mare glorie a fotbalului italian, Roberto Baggio (57 de ani) a fost sechestrat în casă împreună cu familia în timpul partidei de o bandă de hoți care i-au golist locuința de bunurile de valoare. Mai mult, încercând să se lupte cu el, cel care era un adevărat idol al întregii lumi acum 30 de ani a fost rănit la față. Conform presei italiene, un grup de 5 hoţi violenţi a pătruns în vilă și i-a încuiat într-o cameră pe Roberto Baggio și pe familia lui. În acel moment, ei se uitau cu sufletul la gură la meciul Spania – Italia. Când i-a văzut în casă, Baggio nu a mai ținut cont de nimic și s-a luat la bătaie cu răufăcătorii. Numai că unul dintre ei l-a lovit la faţă cu vârful unei arme, provocându-i o rană adâncă. Fostul internaţional şi membrii familiei sale au fost închişi apoi într-o cameră a a locuinţei lor din Altavilla Vicentina (Vicenza), timp de 40 de minute, mai informează Agerpres.

image

Jaful asupra familiei lui Roberto Baggio a început în timpul reprizei secunde 

Conform poliției, jaful a început în același timp cu repriza a doua a partidei și toate camerele au fost devastate în căutarea bunurilor de valoare. Au fost furate ceasuri, bijuterii şi bani, fără să poată fi stabilită deocamdată valoarea totală a prejudiciului. Când fotbalistul şi-a dat seama că hoţii au plecat, a spart uşa camerei în care era închis cu familia sa şi i-a sunat imediat pe carabinieri, care au ajuns imediat la vilă şi au luat înregistrările camerelor de supraveghere pentru a le analiza. La spital, fostului jucător i-au fost aplicate mai multe puncte de sutură la rana de la frunte. Restul familiei sale nu a suferit leziuni, fiind marcată însă de violenţa tâlharilor, conform aceleiaşi surse.

Alintat "Il Divino Codino" de suporterii italieni, Roberto Baggio a cucerit Balonul de Aur în 1993, când câştigat Cupa UEFA cu Juventus. El a marcat 27 de goluri în 56 de meciuri disputate în tricoul selecţionatei Italiei, cu care a disputat finala Cupei Mondiale din 1994, pierdută la loviturile de departajare în faţa Braziliei. El a ratat un penalty, trimițând mingea peste poartă.

În ceea ce privește meciul, Spania s-a impus cu 1-0, grație unui autogol marcat de Calafiori, în minutul 50. Scorul, însă, este prea mic pentru diferența de valoare de pe teren, în favoarea spaniolilor. Aceștia s-au și calificat matematic în optimile de finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net