Un spectator, de pe stadion la spital: ce s-a întâmplat la deschiderea EURO2024

Un fan german nu va uita, probabil, niciodată meciul de deschidere la EURO 2024, după ce s-a trezit că a ajuns de pe stadion direct la spital.

Niclas Füllkrug a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de pe patul de spital (FOTO: Instagram)
Niclas Füllkrug a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de pe patul de spital (FOTO: Instagram)

Un bărbat aflat pe stadion a primit o lovitură atât de puternică de la fotbalistul german Niclas Füllkrug, în timpul încălzirii, încât a trebuit să fie transportat la spital, vineri, chiar înainte de startul meciului de deschidere de la EURO 2024, dintre Germania şi Scoţia, nemții impunându-se cu 5-1.
Pe numele său Kai Flathmann, bărbatul de 43 de ani se afla în primul rând al tribunei Allianz Arena, în spatele porţii din partea stângă, pregătit să se bucure de spectacol şi gata să urmărească intrarea pe teren a jucătorilor Germaniei.
Din nefericire, însă, a ajuns să vadă meciul de pe patul de spital. „M-am trezit cântând imnul pe o targă şi nu ştiam dacă să râd sau să plâng... A trebuit să renunţ la visul meu de a merge la meciul de deschidere. Dar nu în fiecare zi suferi o fractură de la o lovitură a lui «Fülle»”, a glumit Flathmann, potrivit presei internaționale. Între timp, Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a confirmat incidentul dezvăluit iniţial de „Bild” și, drept consolare, Füllkrug i-a trimis spectatorului un tricou semnat, însoțit de un mesaj de scuze.

Germania, în Top5 cele mai valoroase naționale de la EURO2024

Germania găzduiește EURO 2024 în perioada 14 iunie-14 iulie, competiție care se organizează pe 10 mari stadioane ale țării. Naționala nemților ocupă locul cinci în clasamentul celor 24 de națiuni care se întrec pentru trofeu, fiind cotată 831 de milioane de euro. Germania le are deasupra sa în ierarhia valorilor pe Spania (965,5 milioane de euro), Portugalia (1,05 miliarde de euro), Franța (1,23 miliarde de euro) și, în fine, liderul Anglia (1,52 de miliarde de euro).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net