Secretul lui Haaland, dezvăluit: ce bea zilnic atacantul momentului

Ultima actualizare:

Fotbalistul care nu încetează să uimească prin inspirația și forța de care dă dovadă la fiecare meci al lui Manchester City a făcut cunoscut ce obișnuiește să consume în fiecare zi., presa britanică considerând că acesta este „secretul” lui. 

Erling Haaland dă peste cap calculele tuturor (FOTO: Instagram)
Erling Haaland dă peste cap calculele tuturor (FOTO: Instagram)

Astfel, „asul din mâneca” lui Erling Haaland ar fi o băutură tradițională în familia sa, un smoothie preferat de atacant, făcut cu lapte de vacă, spanac și kale. Fotbalistul de 22 de ani a făcut publică o imagine cu el și, între timp, băutura devenită celebră, punctând: „Eu și poțiunea mea magică”. „The Sun” notează că Erling bea deseori la antrenamente combinația respectivă de smoothie: „Ia toate legumele pe care majoritatea oamenilor urăsc să le mănânce și reușește să le ingereze, într--un fel sau altul, pentru că știe că este bine pentru el”. Presa engleză a adăugat ce nu lipsește din meniul lui Erling Haaland, înainte de meci, spunând că vedeta obișnuiește să-și ia energia dintr-un meniu care include organe precum inimi și ficat sau chiar o lasagna, înainte de meci. De altfel, norvegianul are o dietă strictă, inspirat de modelul lui Cristiano Ronaldo, care la 38 de ani reușește să mențină ritmul în „sportul rege”. 

Are nu mai puțin de 48 de goluri în toate competițiile sezonului curent

Iar eforturile lui Erling Haaland dau roade, fără doar și poate: nordicul a reușit deja cel de-al 48-lea său gol în acest sezon, în timpul celui mai recent duel dintre Manchester City și Bayern München, în urma căruia „cetățenii” s-au dus în semifinalele Ligii Campionilor, urmând să se dueleze cu Real Madrid pentru un loc în ultimul act. Între timp, fotbalistul a doborât deja recordul pentru cele mai multe goluri ale unui jucător din Premier League, în toate competițiile, într-o singură campanie și are toate șansele să depășească și recordul lui Cristiano Ronaldo în cea mai tare competiție intercluburi din lume, fiind cu doar cinci goluri în spatele „bornei” de 17 reușite în Liga Campionilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net