Spune Harry Maguire «adio» la Manchester United? Oferta făcută de FC Barcelona

Echipa Manchester United a refuzat sugestia FC Barcelona de transfer a lui Harry Maguire. Spaniolii au încercat să-l atragă de partea lor pe Harry Maguire sub forma unui schimb de jucători cu Frenkie de Jong. 

Contractul cu FC Barcelona ar fi trebuit să fie semnat în această vară, iar Maguire ar fi putut să-și mute domiciliul tocmai pe Camp Nou. Chiar și așa, această sugestie a fost refuzată de către britanici. 

Harry Maguire rămâne lipit de Manchester United

Manchester United încearcă de foarte multă vreme să-l aducă în echipă pe Frenkie de Jong, având pe masa de negocieri suma de 55 de milioane de lire alături de mai multe bonusuri, ce ar putea ridica prețul de achiziție până la 68 de milioane de lire. 

FC Barcelona a încercat să semneze cu Maguire, dar noul șef al Manchester United, Erik ten Hag, dorește să-l mențină pe britanic în echipă. 

Află mai multe informații despre performanțele lui Maguire: Acum o lună era în ghips, marți a jucat titular pentru Anglia

Poziția centrală a echipei din Regatul Unit are mare nevoie de ajutor, iar câțiva jucători noi ar putea rezolva acest necaz. De altfel, se pare că Frenkie de Jong ar a avea un impact major, ce ar putea readuce echipa pe culmile gloriei. 

Aceste probleme în pozițiile centrale sunt datorate plecării lui Nemanja Matic, Paul Pogba, Juan Mata și Jesse Lingard. Astfel, posibila plecare a lui Maguire ar fi chiar falimentară pentru Manchester United. 

Citește și noi informații despre relația Shakirei cu Pique: Shakira, devastată după despărțirea de Pique! Cum a fost surprinsă pe străzile din Barcelona

Problemele privind poziția centrală nu sunt singulare. Se pare că și Barcelona se lovește de astfel de probleme. Xavi, managerul Barcelonei, este în căutare unui nou mijlocaș, mai ales după ce Gerard Pique s-a accidentat, iar Samuel Umtiti s-ar putea să plece. 

Aceștia ar putea să-i cheme pe Ronald Araujo, Eric Garcia sau Clement Lenglet, dar au dorit în mod special să-l aducă pe Harry Maguire în echipă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net