Tătărușanu, „pe făraș” la AC Milan. Care e situația portarului român

După nici trei ani petrecuți la formația de pe „Giuseppe Meazza”, Ciprian Tătărușanu pare să aibă zilele numărate în tricoul lui AC Milan. Cel puțin așa anunță surse locale, care spun că portarul de 37 de ani nu mai intră în socotelile italienilor.

Ciprian Tătărușanu îmbracă tricoul lui AC Milan din 2020 (FOTO: Getty Images)
Ciprian Tătărușanu îmbracă tricoul lui AC Milan din 2020 (FOTO: Getty Images)

Ajuns la gruparea sa în toamna lui 2020, în urma transferului de la Olympique Lyon, pentru care francezii au primit un milion de euro, Ciprian Tătărușanu e pe final de contract, iar oficialii clubului ar fi decis să nu-i prelungească înțelegerea. Potrivit „Sempremilan”, portarul ar face parte dintr-o listă considerabilă de fotbaliști cu șanse minime de a continua pe San Siro: Ante Rebić, Fodé Ballo-Touré, Yacine Adli și Divock Origi, cărora li s-ar adăuga jucători veniți sub formă de împrumut, care  ar urma să se întoarcă la echipele lor - Sergiño Dest, Tiémoué Bakayoko și Brahim Díaz.

Evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu au fost privite alternativ, ba inspirate, ba inutile. „A fost un moment, chiar destul de lung, când majoritatea suporterilor rossoneri îl identificau pe portarul de rezervă, Ciprian Tătaruşanu, drept principalul vinovat al momentului negativ de la începutul anului. În mod clar, suntem cu toţii de acord asupra diferenţei mari, care există între portarul francez şi Ciprian, dar ultimele meciuri cu Fiorentina, Salernitana şi Udinese au scos la iveală o realitate dură: doar cinci victorii în 2023, o medie de puncte în campionat pentru retrogradare, dar, mai presus de toate, un joc plin de hibe şi o soliditate defensivă fragilă. Accidentarea lui «Magic Mike», în esenţă, a ascuns pur şi simplu defectele pe care această echipă le poartă de la începutul sezonului. Părerile suporterilor, acum, sunt împărţite între cei care dau vina pe antrenor şi cei care dau vina pe conducere. Cu siguranţă, putem spune că singurul lucru corect ar fi să-i prezentăm scuzele lui Tătăruşanu”, au notat cei de la „AC Milan Side”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net