„Tricolorii”, despre debutul la EURO 2024: „Știm ce avem de făcut!”

Doar o zi o mai desparte pe România de primul său meci la EURO 2024, acolo unde țara noastră va întâlni Ucraina, la München, de la ora 16.00, partida fiind televizată de ProTV. În perspectiva parcursului „tricolorilor” la turneul final din Germania, Andrei Burcă a dat asigurări că atât el, cât și colegii săi din naţională, sunt conştienţi de ce îi așteaptă. 

Andrei Burcă, gata pentru EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)
Andrei Burcă, gata pentru EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)

„Va fi cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor! Merităm să fim aici, am muncit pentru această calificare. Suntem conştienţi că o să fim judecaţi pentru ce se întâmplă în meciul cu Ucraina, în meciul cu Belgia şi în meciul cu Slovacia, de aceea trebuie să uităm ce a fost în calificări, nu-i mai pasă nimănui. La meciurile amicale am fost judecaţi, pe bună dreptate. Suntem conştienţi şi ştim ce avem de făcut pentru a face o figură frumoasă la acest European! Suntem conştienţi că trebuie să ieşim cu capul sus de pe teren, să nu avem regrete. Trebuie să fim conştienţi că am dat totul pe teren”, a spus Burcă, care a adăugat: „Aici este elita, în acest moment! Încercăm să avem cea mai bună apărare, cel mai bun atac. Trebuie să ieşim de pe teren cu gândul că am dat 100%. Doar aşa o să câştigăm aprecierea suporterilor!”.

10 mari stadioane vor găzdui EURO 2024

România face parte din Grupa E a turneului, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. Țara noastră va debuta la EURO2024, turneu care se va desfășura pe 10 stadioane din Germania, pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul de fotbal cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net