Naționala, gata de EURO 2024: „Suntem o singură inimă! Şi batem pentru România!”

Ultima actualizare:

Selecţionerul de la echipa națională a României a transmis încă un mesaj, înainte de debutul țării noastre la EURO 2024, fiind de părere că misiunea jucătorilor este să aducă bucurie în inimile românilor şi asigurând că „tricolorii” sunt gata de luptă.

Edi Iordănescu pregătește primul meci la EURO 2024 (FOTO: Facebook)
Edi Iordănescu pregătește primul meci la EURO 2024 (FOTO: Facebook)

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtăşesc entuziasmul şi determinarea echipei noastre. Ştim că fiecare dintre voi trăieşte cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoţie.
Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune şi sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă şi responsabilitate, pentru a obţine maximum din această experienţă extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuşi să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!
Sunt mândru de munca şi dăruirea băieţilor noştri. Au dat totul în preliminarii şi în pregătirea turneului final şi sunt sigur că vor da totul şi în meciuri.
Întăriţi de gândurile bune ale românilor de acasă şi din întreaga lume, suntem o singură inimă! Şi batem pentru România!”
, a transmis Edi Iordănescu. 

Debutează, luni, la EURO2024

Țara noastră face parte din Grupa E a turneului, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. România va debuta la EURO2024, turneu care se va desfășura pe 10 stadioane din Germania, pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul de fotbal cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net