„Tricolorii”, primiți cu fast și entuziasm la revenirea la Würzburg

Ultima actualizare:

Bucuria victoriei impresionante reușite de echipa națională a României, luni, împotriva Ucrainei, scor 3-0, a continuat și la revenirea în baza de pregătire de la Würzburg, acolo unde „tricolorii” au fost așteptați de mai mulți simpatizanți cu entuziasm și focuri de artificii.  

Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au fost primiți cu entuziasm la cazarea din Germania (FOTO: frf.ro)
Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au fost primiți cu entuziasm la cazarea din Germania (FOTO: frf.ro)

Odată întoarsă la cantonamentul de la EURO 2024 tot cu trenul, întocmai cum a făcut și deplasarea la München, România a avut parte de ovaționări la scenă deschisă în baza de pregătire, acolo unde s-au adunat mai mulți iubitori ai „tricolorilor”. Aproximativ 100 de români s-au strâns dornici de a-i felicita pe Ianis Hagi și ai lui, administrația hotelului plusând cu o surpriză și organizându-se la timp și cu un spectacol de artificii. 

Slovacia, surpriză uriașă în grupa României de la EURO2024

Reamintim că țara noastră face parte din Grupa E a turneului final, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, iar România mai are două „hopuri” de trecut: pe 22 iunie, când va înfrunta Belgia, la Köln și pe 26 iunie, când va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră este pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în urmă cu mai bine de două decenii, în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției.   
Totuși, situația se complică în grupa României, acolo unde și Slovacia a reușit să învingă Belgia, tot luni, cu 1-0. Belgienii vor înfrunta România, așadar, mult mai montați de eșecul din primul meci. Deocamdată, în clasamentul Grupei E conduce România, cu trei puncte (golaveraj 3-0), urmată de Slovacia, tot trei puncte (golaveraj 1-0), Belgia e pe trei, iar Ucraina pe patru, ambele cu nici un punct acumulat.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro