Victorie pentru David Popovici! A devenit campion european la juniori la 200 de m liber

Ultima actualizare:

David Popovici a spulberat concurența de la Campionatele Europene de Juniori, unde azi după-amiază a obținut medalia de aur la proba de 200 de metri liber, cu un timp de 1,45.45 minute. 

Victorie pentru David Popovici! A devenit campion european la juniori la 200 de m liber
Victorie pentru David Popovici! A devenit campion european la juniori la 200 de m liber

David Popovici s-a dezlănțuit în cadrul Campionatului European de Natație pentru Juniori, ce a avut loc în noul bazin de la Otopeni. După ce a devenit dublu campion mondial la Budapesta, David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber, în cadrul Campionatului European de Natație pentru Juniori. 

Nu rata: Primul aur pentru David Popovici la Campionatele Europene de juniori

Popovici a spulberat concurența parcurgând fiecare dintre cele 4 lungimi de bazin cu o lungime de corp înaintea celorlalți concurenți, terminând cu aproape 2 secunde avans. 

Fenomenul natației în vârstă de 17 ani a câștigat și cea de-a doua medalie de aur la europenele de la Otopeni, după ce a câștigat aurul chiar în prima zi de concurs, la proba de  4x100 m liber. 

Vezi și: David Popovici se pregătește să repete isprava de la Mondiale? S-a calificat în finala de 200 de metri liber la Europene

David Popovici mai are încă o probă azi, ce va avea loc puțin după ora 19.00, la ștafeta combinată de 4x100 de metri liber, în echipă cu Ștefan Cozma, Anastasia Bako și Irina Preda.

 David Popovici câștigă aur în prima zi a Campionatelor Europene de juniori

Echipa României a avut o evoluție extraordinară la Campionatele Europene de natație juniori, unde țara noastră a câştigat, marți, medalia de aur în proba de ştafetă masculin 4x100 m liber. 

David Popovici a înregistrat cel mai bun timp din cadrul probei de ștafetă cu 47 de secunde şi 54 de sutimi. Lupta a fost una strânsă între echipa României și cea a Marii Britanie, însă ultimul din ștafetă, Ștefan Patrick Dinu a readus România în poziția de lider. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net