De ce nu mai divorțează Maria Marinescu de Frank Colin VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Maria, alături de Colin, când acesta era în libertateFoto Click!
Maria, alături de Colin, când acesta era în libertateFoto Click!

Designerul Maria Marinescu rupe tăcerea! Aceasta a vorbit în exclusivitate cu emisiunea Click! de la Prima Tv despre motivul pentru care nu mai divorţează de Frank Colin.

Soțul creatoarei de modă Maria Marinescu se află într-o închisoare din Franţa, fiind acuzat că ar fi participat la realizarea unor transporturi internaţionale cu droguri și chiar dacă în urmă cu un an părea hotărâtă să divorțeze de el, în prezent, Maria îşi strigă în gura mare iubirea. Faţă de soţul ei, Frank Colin, evident! "Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc. Eu când nu iubesc simt că mă ofilesc aşa, e o senzaţie foarte ciudată. Nu ştiu dacă toate femeile o au, dar clar nu e o stare prea bună, când nu eşti îndrăgostit sau să nu iubeşti", a spus creatoarea de modă la microfonul Click!.

În primăvara lui 2014, designerul a depus la judecătoria Sectorului 1 o cerere pentru desfacerea căsătoriei de comun acord. S-a înţeles cu Frank să-i păstreze numele, cum să împartă averea famliei, iar copilul lor, Levin,în vârstă de 4 ani, să rămână în grija ei. Însă, în toamnă, Maria Marinescu s-a răzgândit şi şi-a retras actele. "A fost ceva la un moment dat care până la urmă nu s-a concretizat. Tot ce am făcut am făcut pentru că aşa am simţit în momentul ăla. Nu mă interesează ce spune lumea, ce părere au alţii. Contează foarte mult şi faptul că eşti măritată, adică actul în sine şi copilul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. V-aţi fi despărţit mult mai uşor să zicem? Nu ştiu dar oricum atârnă foarte greu un copil. Întotdeauna mi-am dorit să fac o familie cu acelaşi bărbat, cu care să crească copiii, să nu fie un tată vitreg", a mai declarat Maria Marinescu.

Maria Marinescu a trebuit să-i explice micuţului absenţa tatălui: "E mic acum copilul și îi spun că tatăl lui e în Franţa şi se întoarce la un moment dat".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net