Mandinga şi Inna, favorite la premiile muzicale RMA


    În acest an, trupa  Mandinga reprezintă  România la Eurovision
În acest an, trupa Mandinga reprezintă România la Eurovision

Romanian Music Awards şi-a stabilit deja nominalizaţii. Show-ul care se va desfăşura, peste o lună, la Craiova va fi difuzat de televiziunea 1Music şi va aduce pe scenă vedete de prim rang ale muzicii autohtone.

De altfel, fanii îşi pot vota deja favoriţii pe site-ul televiziunii amintite. Printre artiştii cu cele mai multe nominalizări se numără Inna, cu nici mai mult, nici mai puţin de patru nominalizări („Cel mai bun album", „Cea mai bună melodie dance", „Cea mai bună cântăreaţă" şi „Cel mai bun site").

Printre favoriţii RMA se numără şi trupele Mandinga, Vunk, dar şi Laurenţiu Duţă şi Maximilian, toţi cu câte trei nominalizări. O altă artistă aflată pe val, Alexandra Stan, a adunat doar două nominalizări.

Alexandra Stan e nominalizată la două categorii. Inna are patru şanse la premiile RMA

simeon stalpnicul png

Cel mai interesant se pare că va fi tocmai duelul Alexandra Stan vs Inna la categoriile „Cel mai bun album" şi „Cea mai bună cântăreaţă". Va fi de altfel interesant şi duelul pentru categoria „Cel mai bun cântăreţ", unde se luptă pentru titlu Adrian Sînă, Alex Velea, CRBL, Dony şi Puya.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg