Maria Marinescu vrea iar să scape de soţul din puşcărie

Ultima actualizare:

    Maria Marinescu  se joacă de-a divorțul  cu soțul ei, Frank Colin: a intentat proces, apoi s-a răzgândit, acum vrea din nou să fie liberă
Maria Marinescu se joacă de-a divorțul cu soțul ei, Frank Colin: a intentat proces, apoi s-a răzgândit, acum vrea din nou să fie liberă

“Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc”, spunea, hotărâtă, Maria Marinescu, luna trecută, la emisiunea Click!. Iar la scurt timp a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorţ.

În primăvara anului trecut, Maria Marinescu (36 de ani) a decis să pună capăt mariajului cu Frank Colin (41 de ani), închis încă din martie 2013, într-o puşcărie din Franţa, pentru trafic de droguri.

Atunci, Maria Marinescu a deschis un proces la  Judecătoria Sectorului 1 şi a cerut separarea de francez, însă a insistat să-i poarte în continuare numele. ”Este adevărat, divorţăm. Acest lucru nu este un subiect nou în familia noastră, am discutat de multe ori acest aspect. Având în vedere că avem un copil pe care amândoi vrem să îl protejăm şi încercăm să îl ţinem cât mai departe de realităţile complicate ale vieţii, am decis, de comun acord, să divorţăm”, explica la vremea respectivă creatoarea de modă.

După mai multe termene de judecată, în care magistraţii au cerut acordul scris al lui Frank Colin, Maria Marinescu s-a sucit. În toamna anului trecut, a hotărât să mai dea o şansă mariajului şi nu s-a mai prezentat la tribunal, iar procesul a fost suspendat. Probabil că Maria a sperat ca francezul, cu care a trăit cinci ani o iubire ca-n poveşti, va scăpa de închisoare şi se va întoarce la ea. ”Contează foarte mult şi faptul că eşti măritată, adică actul în sine şi copilul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. Întotdeauna mi-am dorit să fac o familie cu acelaşi bărbat, cu care să crească copiii, să nu fie un tată vitreg”, declara Maria Marinescu, chiar luna trecută, la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Frank Colin are însă mai bine de doi ani de când se află după gratii, iar procesul în cazul “Zborului cu cocaină” (”Air Cocaine”) înaintează greoi în Republica Dominicană. Francezul este singurul dintre acuzaţi care încă se află în arest preventiv, deşi a susţinut mereu că nu are nici o implicare în traficul de droguri. Iar, potrivit presei franceze, inculpaţii din acest dosar riscă pedepse crunte, care pot ajunge şi la 25 de ani.

Aşa că Maria Marinescu a luat de curând o nouă decizie. A depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1, prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorţ. A primit rapid şi un termen, pe 27 mai.

Contactată de reporterii Click!, creatoarea de modă nu a vrut să comenteze despre acest proces. ”Nu vreau să discut despre viaţa mea personală, mai ales despre acest subiect”, ne-a spus Maria Marinescu.

S-au căsătorit în 2009 şi au un băieţel

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în 2009, au avut parte de o nuntă ca în poveşti pe o pajişte din Paris, iar în decembrie 2010 a venit pe lume copilul lor, Levin. Povestea frumoasă s-a terminat însă în martie 2013, când omul de afaceri Frank Colin, fost luptător de elită în Legiunea Străină, a fost arestat.

Creatoarea de modă, alături de fiul, Levin (5 ani)
Creatoarea de modă, alături de fiul, Levin (5 ani)

Frank Colin, închis de doi ani în Franţa

Omul de afaceri Frank Colin a fost arestat la Paris sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce 700 kg de cocaină au fost descoperite la bordul unui  avion Falcon 50, reţinut pe aeroportul  Punta Cana din Republica Dominicană.

Cele peste 700 kg de cocaină găsite de polițiști l-au „înfundat” pe francez
Cele peste 700 kg de cocaină găsite de polițiști l-au „înfundat” pe francez

Frank Colin a susţinut mereu că este nevinovat şi a spus că a aranjat doar zborul pentru „prietenul său” Nicolas Pisapia, fără să ştie ce se afla la bordul avionului. Dar presa franceză preciza că între Frank Colin şi Pisapia, arestat şi apoi eliberat condiţionat, este o prietenie veche.

Cele peste 700 kg de cocaină găsite de polițiști l-au „înfundat” pe francez
Cele peste 700 kg de cocaină găsite de polițiști l-au „înfundat” pe francez

Serviciul francez antidrog mai avea în colimator şi alte două zboruri cu destinaţii similare şi credea că Frank Colin nu a putut organiza singur o asemenea operaţiune în valoare de 20 de milioane €.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net