Mutule, te pregăteşti de a treia nuntă? Fotbalistul şi-a dus iubita s-o prezinte părinţilor, de Paşte, la Piteşti VIDEO

Ultima actualizare:
Radu Vâlcan, alături de soacra
Radu Vâlcan, alături de soacra

“Iepuraşul” l-a găsit pe Adrian Mutu (36 de ani) mai îndrăgostit ca niciodată! Fotbalistul a petrecut un Paşte de vis la Piteşti, alături de familie. Surpriza a fost că el a venit însoţit de actuala sa iubită, frumoasa Sandra Bachici, pe care a prezentat-o părinţilor. Să fie oare un semn că nunta bate la uşă?

Mutu, mire a pentru a treia oară?! După cât de îndrăgostit este “Briliantul” de noua lui iubită, fotomodelul Sandra Bachici, se pare că nu mai e mult până la o nouă nuntă în viaţa fostului internaţional român. Din ianuarie, de când i-a suflat logodnica colegului de la Naţională, Laszlo Sepsi, Adrian Mutu este alt om.

“Briliantul” şi-a încheiat conturile cu fosta nevastă din Republica Dominicană, Consuelo Matos, şi acum este îndrăgostit până peste urechi de fotomodelul de 21 de ani, Sandra Bachici. Săptămâna trecută, cei doi porumbei au fost într-o vacanţă de cinci stele în staţiunea Bodrum din Turcia, iar de Paşte s-au întors în ţară să petreacă Sfânta Sărbătoare în sânul familiei.

Adi cu Alexandra Dinu; Consuelo, a doua lui soţie
Adi cu Alexandra Dinu; Consuelo, a doua lui soţie

Adi i-a făcut o surpriză de proporţii actualei sale iubite, fotomodelul de 21 de ani Sandra Bachici, şi a dus-o în oraşul unde a copilărit, la Piteşti, să o prezinte părinţilor, Rodica şi Spiridon Mutu. Frumoasa timişoreancă s-a integrat perfect în sânul familiei lui Mutu, mama „Briliantului”, Rodica, plăcând-o pe viitoarea noră din prima clipă. Sandra s-a înţeles foarte bine şi cu sora lui Mutu, Laura, apropiaţii fotbalistului dezvăluind că familia acestuia o place mai mult pe româncuţă decât pe fosta nevastă din Republica Dominicană, Consuleo Matos, cu care nu se prea înţelegeau. Aceleaşi surse din anturajul lui Mutu spun că este posibil ca Sandra şi fotbalistul să se logodească până la vară, cu atât mai mult cu cât ei vor năşi nişte prieteni apropiaţi. 

Are trei copii cu două neveste

Adi Mutu s-a simţit perfect alături de familie. Fotbalistul a venit îmbrăcat elegant la familie
Adi Mutu s-a simţit perfect alături de familie. Fotbalistul a venit îmbrăcat elegant la familie

La 36 de ani, Mutu are deja la activ două căsătorii. În anul 2001, Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, pe atunci vedetă de televiziune în România, cu care are un băiat, Mario (11 ani). Cei doi au divorţat însă 2003. În 2005, Mutu s-a căsătorit cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez, cu care are două fete Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, născută în 2008. Anul trecut, Mutu a divorţat în  secret şi de Consuelo.

Şi Adela Popescu l-a dus pe Vâlcan la soacră


    Radu Vâlcan, alături de soacra
Radu Vâlcan, alături de soacra

Alt cuplu care va deveni soţ şi soţie anul acesta este cel format din Adela Popescu ( 28 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani). Cei doi sunt împreună de patru ani şi în noiembrie 2014 Radu i-a dat Adelei mult aşteptatul inel. Adela l-a dus de Paşte pe logodnicul ei la ea acasă, în comuna Şuşani, din Vâlcea, pentru a-l integra în sânul fmiliei. Atât mama Adelei, Doina, dar şi tatăl ei, Doru sunt topiţi după viitorul lor ginere, căruia i-au făcut toate poftele şi l-au îndopat cu miel şi cozonaci. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net