Angelina Jolie e disperată: a pierdut sarcina


    Angelina Jolie
Angelina Jolie

Supărare mare în cuplul Angelina-Jolie-Brad Pitt. Actriţa a suferit un avort recent şi nu mai poate rămâne însărcinată. Ea face tratamente, Brad s-a lăsat de băutură, ca să mai aibă un copil!

O sursă apropiată a dezvăluit că Angelina Jolie a fost însărcinată cu al patrulea copil biologic, dar a suferit un avort spontan.

Problemele cuplului Angelina-Brad nu sunt cauzate de o terţă persoană, ci de faptul că ea nu mai poate rămâne gravidă.

"Suferă mult pentru că nu se aştepta să întâmpine o astfel de situaţie. A rămas foarte repede însărcinată cu Shiloh şi cu gemenii Knox şi Vivienne", a mai spus sursa citată.

Cu mare greutate, ajunsese să aştepte al patrulea copil, dar foarte repede fericirea s-a năruit, în urma avortului neaşteptat.

Deşi sunt necăjiţi, Brad şi Angelina au serbat-o ieri pe fiica lor, Shiloh, care a împlinit 4 ani. Micuţa a cerut o petrecere "băieţească", precum cea a fratelui său, Maddox. Părinţii i-au cumpărat îmbrăcăminte de 10.000 de dolari.

Brad Pitt nu mai bea, ca să fie fertil

Acum, atât Angelina, cât şi Brad fac tot ce le stă în putinţă pentru ca ea să rămână însărcinată din nou. Actriţa mănâncă numai alimente sănătoase şi se îndoapă cu vitamine, iar pe el l-a obligat să renunţe cu totul la alcool ca să fie fertil.

simeon stalpnicul png
Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg