Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”

image
Bryan Adams are 60 de ani dar nu se vopsește pe păr pentru că dieta vegetariană îl menține tânărfoto: Guliver/Gettyimages

Legendarul cântăreț canadian Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. La vârsta de 60 de ani, starul care are o avere de 65 de milioane de dolari a dezvăluit secretul tinereții lui. De peste 30 de ani, el nu a mai pus gura deloc pe carne și mănâncă doar ”câteva plante sănătoase recomandate de nutriționist”. Bryan Adams crede că alimentația ”carnivoră este principala responsabilă pentru îmbătrânirea prematură”.

Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. Într-un interviu acordat ”Daily Mail”, cântărețul canadian în vârstă de 60 de ani a povestit că nu a mai pus gura pe carne de când avea 28 de ani. ”Mi-ar plăcea să văd o poză cu mine la 60 de ani dacă nu aș fi ales calea vegetarianismnului. Sunt convins că aș fi fost alb în cap, plin de riduri și gârbovit”, a declarat Adams. Romanticul care a încântat atâtea generații cu piesa ”Everything I Do, I Do It For You” se pregătește să înconjoare lumea în 2020 cu turneul său. Adams trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu asistenta personală Alicia Grimaldi, care i-a dăruit-o pe Bunny în aprilie 2011 și pe Lula, în februarie 2013.

Citește și:

Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

Bărbații din viața Prințesei Diana: un rugbist, un chirurg și un cântăreț

Cântărețul susține că a început cura vegetariană la 28 de ani și nu s-a oprit până azi. El vrea să nu folosească deloc avionul în turneul planificat pentru anul viitor așa că și-a aranjat concertele de așa natură încât să poată ajunge folosind autocare sau ambarcațiuni.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp