Iată-i pe Michaela Douglas și Glenn Close la 32 de ani de la «Atracție fatală»

Ultima actualizare:
Michael şi Glenn  în filmul „Atracţie  fatală” în 1987
Michael şi Glenn în filmul „Atracţie fatală” în 1987

Nu mai seamănă cu personajele pe care le-au întruchipat în 1987! Michael Douglas şi Glenn Close s-au întâlnit recent, la 32 de ani după ce au jucat împreună în filmul de succes ”Atracţie fatală”.

Actorii Michael Douglas (74 de ani) şi Glenn Close (71 de ani), care au rămas bun prieteni, s-au ofilit. Ei s-au întâlnit nu demult şi s-au fotografiat împreună la a 25-a gală a premiilor decernate de Sindicatul Actorilor Americani. Cei doi septuagenari au îmbătrânit mult faţă de cum arătau în filmul care i-a impus în cinematografia mondială, ”Atracţie fatală”. Michael Douglas, care era în film un seducător avocat căsătorit, îşi arată acum vârsta reală. Lupta cu cancerul, din august 2010, când i s-a descoperit o tumoare la gât, până în 2011, când a dispărut, în urma unor tratamente dure cu chimiotarapie, şi-a spus cuvântul! Starul este tot mai veştejit.

Păstrează cuţitul folosit în film

Viciile din trecut, abuzul de alcool şi fumatul excesiv, şi-au pus de asemenea amprenta pe chipul lui. S-a distrus şi pentru că a avut mari probleme în căsnicia cu Catherine Zeta-Jones (49 de ani). Actorul cu averea de 300 de milioane de dolari a suferit enorm când nevasta mult mai tânără a vrut să dea divorţ de el pentru că a declarat că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Zeta suferă de tulburări bipolare, afecţiune psihică din cauza căreia starea ei este mai schimbătoare decât vremea. Glenn Close are o avere de 50 de milioane de dolari. O scot din sărite ridurile, dar nu acceptă în ruptul capului să-şi facă operaţii estetice. Actriţa, care păstrează încă în bucătărie cuţitul cu care l-a atacat pe Michael Douglas în filmul ”Atracţie fatală”, nu a avut noroc în dragoste nici în viaţa reală. Iar decepţiile i se văd pe faţă. Ea a fost măritată de 3 ori şi de fiecare dată a divorţat. Între 1969 şi 1971 a fost măritată cu chitaristul Cabot Wade. Din 1984 până în 1987 a fost căsătorită cu omul de afaceri James Marlas. Din relaţia cu producătorul John Starke are o fiică, Annie Starke (30 de ani), care e actriţă. După o altă relaţie eşuată, cu un tâmplar, Glenn a mai fost măritată cu afaceristul David Evans Shaw, între 2006 şi 2015. 


    Michael şi Glenn  în filmul „Atracţie  fatală” în 1987
Michael şi Glenn în filmul „Atracţie fatală” în 1987

Un film şocant, cu 6 nominalizări la Oscar

Filmul ”Atracţie fatală” din 1987 a avut un puternic impact asupra publicului. A avut şi 6 nominalizări la premiile Oscar, dar a rămas fără trofee. Povestea şocantă prezintă o femeie celibatară, întruchipată de Glenn Close, care face o pasiune bolnavă pentru un avocat, intrepretat de Michael Douglas. El este căsătorit, tată de familie, şi vrea să-şi reia viaţa liniştită alături de soţie după o aventură de o noapte cu aceasta. Numai că amanta de ocazie nu poate să accepte să fie abandonată. Femeia, instabilă psihic, decide să-l distrugă pe avocat şi pe familia lui. Regizorul Adrian Lyne a fost foarte criticat de feministe pentru că a prezentat-o drept diabolică pe femeia celibatară. Filmul a avut un buget de 14 milioane de dolari şi a adus câştiguri de 320,1 milioane de dolari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net