Kylie Jenner a născut o fetiță. Și-a ținut sarcina secretă

Ultima actualizare:

    Kylie Jenner a născutFoto: Instagram
Kylie Jenner a născutFoto: Instagram

Kylie Jenner (20 de ani) a înlăturat în sfârșit orice formă de discreție și a anunțat că a născut. Sora lui Kim Kardashian a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și își anunță fanii virtuali că se simte cea mai fericită mămică.

Kylie și-a cerut iertare tuturor prietenilor din mediul virtual pentru că a fost atât de secretoasă cu sarcina. Ea a făcut marele anunț pe contul său de Twitter, unde le-a mulțumit și apropiaților pentru sprijinul acordat:

„Îmi cer scuze că v-am ținut în întuneric. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu o expun lumii. Am știut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viață într-o atmosferă pozitivă, fără stres și cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebelușul meu ar fi resimțit la rândul lui, tot stresul și fiecare emoție, așa că am ales această cale”, a scris ea pe rețeaua de socializare.


    Kylie Jenner, alături de Khloe Kardashian, care este și ea însărcinatăFoto: Instagram
Kylie Jenner, alături de Khloe Kardashian, care este și ea însărcinatăFoto: Instagram

„Sarcina a fost cea mai frumoasă experiență, care mi-a dat putere și mi-a schimbat viața și îi voi simți lipsa. Apreciez că prietenii și mai ales familia au făcut acest moment special unul cât mai privat posibil. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia am așteptat să vă împărtășesc această binecuvântare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a mai adăugat Kylie Jenner.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net