Kylie Jenner a născut o fetiță. Și-a ținut sarcina secretă

simeon stalpnicul png
Kylie Jenner a născutFoto: Instagram

Kylie Jenner (20 de ani) a înlăturat în sfârșit orice formă de discreție și a anunțat că a născut. Sora lui Kim Kardashian a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și își anunță fanii virtuali că se simte cea mai fericită mămică.

Kylie și-a cerut iertare tuturor prietenilor din mediul virtual pentru că a fost atât de secretoasă cu sarcina. Ea a făcut marele anunț pe contul său de Twitter, unde le-a mulțumit și apropiaților pentru sprijinul acordat:

„Îmi cer scuze că v-am ținut în întuneric. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu o expun lumii. Am știut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viață într-o atmosferă pozitivă, fără stres și cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebelușul meu ar fi resimțit la rândul lui, tot stresul și fiecare emoție, așa că am ales această cale”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

simeon stalpnicul png
Kylie Jenner, alături de Khloe Kardashian, care este și ea însărcinatăFoto: Instagram

„Sarcina a fost cea mai frumoasă experiență, care mi-a dat putere și mi-a schimbat viața și îi voi simți lipsa. Apreciez că prietenii și mai ales familia au făcut acest moment special unul cât mai privat posibil. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia am așteptat să vă împărtășesc această binecuvântare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a mai adăugat Kylie Jenner.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Sistem de rachete BUK FOTO Shutterstock jpg
sapunaru suparat jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel